Den bedste Pletfjerning

April 29

Det lader til, at uanset hvor omhyggelig du er, at få en plet er uundgåelig. Tøj, synes tæpper og polstring at være magneter for snavs, vin, fedt og andre grimme mærker. Der er en masse ting på markedet, som hævder at være stor plet fjernelse samt nogle hjem retsmidler, der har vist sig for at være vidunderligt i år. Nøgle med enhver plet er at få det ud så hurtigt som muligt - jo før, jo bedre chance for at genoprette stoffet.

Markedet rensemidler

Der er en række elementer, som du kan købe på markedet for Pletfjerning. Nogle er 's meget specifikke for tæpper og polstring, som naturen mirakel, som er fremragende til pet pletter. Andre ting, såsom råbe eller tidevand at gå, arbejde stor når placeret på tøj og lov til at suge før vask. En stor all-purpose pletfjerner er OxiClean, der kan bruges i vaskeri, på betrække og tæpper. Disse er effektive for græs, kaffe og grill pletter. Mange markedsføre pletten Flytteforretninger arbejde godt med disse pletter men ikke altid stor på vin eller blod pletter.

Hjemmelavet retsmidler

Der er mange elementer i huset, der gør stor plet flyttefirma. Hvid eddike med borax virker vidunderligt på de fleste pletter, herunder vin og blod. Bagepulver hjælper med at rense og deodorize tæpper og polstring. Der er dem, der siger, at rødvin kan bekæmpes med hvidvin. For følsomme varer, kan du bruge milde rengøringsmidler, opvask sæbe eller elfenben krop sæbe barer.

Procedurer

Uanset hvilken pletfjerner, du vælger at bruge, er metoden til fjernelse næsten lige så vigtig, hvis ikke mere. Forsøge altid at skylle den farvning agent væk med koldt vand. Varmt vand sætter pletter og gør dem mere vanskeligt, hvis ikke umuligt at eliminere. Brug en ren hvid klud med pletfjerner til DUP pletten væk. Ikke gnide stoffet og tillader ikke pletfjerner at komme dybt ind i bunden af tæppet eller polstring hvor det kan bryde væk den base fibre. Altid teste stoffet i et område for at sikre, at pletfjerner gør ikke mere skade end gavn. En plet kan bekæmpes bedst, når det er stadig nyt og helst inden 24 timer med pletten fjernes før normal vask eller rensning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com