Har du brug for en blikkenslager til at tilslutte et køleskab Ice Maker?

September 21

Har du brug for en blikkenslager til at tilslutte et køleskab Ice Maker?

De fleste moderne køleskabe kommer med icemakers bygget i frysere til løbende laver is ved at trække vand fra vandforsyningen hus. Fordi VVS for et af disse apparater er forholdsvis enkel, behøver du en blikkenslager til at tilslutte et køleskab-ismaskine. Du behøver ikke engang nogen særlige værktøjer.

Køleskab Ice Maker drift

Ismaskine i køleskab trækker i frisk vand fra vandforsyningen i et hus gennem en indsugningsventilen. Vandet pumpes ind i en lavvandet bakke inde i fryserum. Når vandet fryser, er det tvunget ud af ismaskine og i Isbak. Da isen begynder at fylde bakken, rejser det en metal arm. Når armen når en forudindstillet højde på grund af mængden af is, afskærer det en ismaskine.

Vandforsyning ventil

I de fleste køleskab opsætninger bliver den nærmeste vandforsyning køkkenvask. I de fleste tilfælde har linjerne under vasken allerede vand levering ventiler er forbundet. Erstat nogen enkelt stikkontakt levering ventiler med en dobbelt vandforsyning ventil er nødvendig for at rumme køleskab ice maker. En dobbelt vandforsyning ventilen tillader to inventar, såsom et køkkenvask kolde vandforsyning og et køleskab ice maker, blive hooked til en enkelt vandforsyning ventil. Sluk den vigtigste vandforsyning før du fjerner den gamle, enkelte vandforsyning ventil, og derefter skrue på den ny vandforsyning ventil. Hvis du ikke har en køkkenvask i nærheden, køre et vandrør indtil nærheden af køleskabet fra en nærliggende forsyningslinie. Hætten det nye rør med en enkelt vandforsyning ventil før du fortsætter.

Plastik slange Installation

Den mest almindelige måde at installere et køleskab ice maker er ved at køre en plastik vandforsyning linje fra dual vandforsyning ventil til køleskab ice maker forbindelse. Disse plastic slanger tilsluttes plast koblinger i begge ender, hvilket gør installationen enkel og let, selv for DIYer. Wrap kobling tråde med blikkenslager er tape, før du tilslutter de plast slanger.

Kobberledningen Installation

En metode, der bruges i huse, der har kobber rør er ved at tilslutte en sadel ventil til nærmeste kobberrør. Dette giver mulighed for køleskab tilsluttes vandforsyningen uden nogen kompliceret pluming. Hvis du vil bruge, Tilslut den frie ende af linjen sadel ventil til køleskab indgang. Find et sted på kobberrør tæt på køleskabet. Rense det ud med en klud eller køkkenrulle til at sikre en stram forbindelse. Placer sadlen valve gasket over det rensede område. Klemme sadel ventilen over pakning og spænd skruerne på siden. Twist center skruen med hånden, indtil du føler det touch røret. Gøre de sidste par omgange af center skruen med en tang for gearing.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com