Hvordan at rengøre Rust fra støbejern Grill riste

April 30

Hvordan at rengøre Rust fra støbejern Grill riste

Rust vil ofte danne på grill riste, hvis du ikke rense riste regelmæssigt og vedligeholde din grill. Når du opdager rust, skal du fjerne den, før du kan tilberede noget mad. Du kan fjerne rust fra støbejern riste uden at skulle smide riste væk og købe nye. Når du har fjernet rust, skal du rengøre grill riste regelmæssigt for at forhindre rust fra at vende tilbage.

Instruktioner

•Drej varme op på grillen til at fjerne enhver dvælende fedt og mad rester. Blot stak en bunke af kul i midten af grillen eller tænde alle brænder ventilerne på en gasgrill.

•Anvend en grill børste til at fjerne de fleste af rust. Brug en rustfrit stål børste på støbejern grill riste og en messing strittede pensel på porcelæns-belagt støbejern grill riste. Lægge pres på børste til overfladen og krat frem og tilbage på grill riste.

Kil varmen på grillen ved at sprede charcoals eller slukke brænder ventiler. Fjern riste fra grillen og drys bagning soda over de rustne områder. Placere riste i ovnen ved 350 grader Fahrenheit. Bagepulver vil varme og frigiver CO2-bobler, som vil bidrage til at fjerne rust. Krat riste med en børste og tørres af dem med en vaskeklud.

•Pour eddike i en sprayflaske. Spray eddike på grill riste over de rustne områder. Tør riste med en vaskeklud. Fortsætte med at sprøjte eddike på det berørte område at fjerne rust.

•Rub de rust områder med sand papir som en sidste udvej. Sandet partikler vil fjerne rust fra riste, men det vil også ridse dem. Skub den sand papir frem og tilbage over den rustne område.

•Applicer vegetabilsk afkortning til grill riste til sæson dem. Rust vil ofte danne mere nemt hvis krydderier brænder ud. Sprede usaltet vegetabilsk afkortning over riste med et stykke køkkenrulle, Opvarm grillen i 15 minutter og derefter tænde brænderen for at lave. Luk låget og give grill riste til varme i 1 time, så sluk grillen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com