Badeværelse caddie idéer

April 30

Badeværelse caddie idéer

Badeværelset er et af de hyppigst anvendte steder i dit hjem. Hvis du bor med andre, herunder børn eller en partner, vil så du også finde, at pladsen bliver rodet. Ud over brusebad eller bad elementer skal du også plads til makeup eller skønhedsprodukter, medicin og sundhed produkter. Badeværelse caddie ideer er måder at holde alt pænt organiseret og arrangeret, indtil en person er i nød.

Flytbare lagermedier

Hvis du deler et badeværelse med flere mennesker, kan så en flytbar badeværelse opbevaring caddie være din bedste løsning. Caddie indeholder alt hvad du behøver til badeværelset, herunder sæbe, shampoo, barbermaskiner, en tandbørste, tandpasta og endda en vaskeklud eller kroppen svamp. Du holde caddie i dit værelse og tage det til badeværelset, når du har brug for det. Gymnasier bruger ofte denne idé i sovesale på grund af det store antal studerende deler et badeværelse. Du kan også bruge ideen med dine børn. Brug en plastik badeværelse caddie eller bare en plastik spand og har børnene gemme deres egne caddie i deres soveværelse. Det gør badetid og rengøring op lidt sjovere fordi børnene får til at tote deres egne elementer med dem. Det underviser også børnene til at være ansvarlige og tage sig af deres egen badeværelsesprodukter.

Over bruseren

Opbevaring af over-the-bruser caddies er typisk lavet af metal, plastik eller en kombination af to. Caddy har en bøjet nakke designet til at glide over bruseren og dens flade tilbage holder det presset mod bruseren væggen. Bunden af caddie består af flere hylder til opbevaring af shampoo, balsam, sæbe og andre badeprodukter. Hylderne har forskellig højde til at rumme de forskellige flaskestørrelser. Mange over-the-bruser caddies også funktionen buede kroge i bunden for at holde kroppen svampe eller vaskeklude.

Hjørne opbevaring

Hjørne opbevaring caddies er specielt designet til at passe ind i hjørnet af badekar eller bruser, hvor det stadig ud af vejen. En spænding bruser caddy af denne type har en justerbar stang. Bunden sidder fast på bunden af karret, mens toppen af stangen rører loftet. Stangen kan justeres til at passe de fleste badeværelser og holder caddy fra vælte. Caddy har også flere hylder, at passe de fleste badekar produkter. Du vil også finde lignende caddies, med hjul i bunden, der er designet til brug i badeværelset, sig selv og ikke i bruseren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com