Hvad gør man hvis din udenfor vandhanen fryser?

September 22

Hvad gør man hvis din udenfor vandhanen fryser?

De udendørs vandhaner omkring dit hjem er udformet med kold-modstandsdygtige materialer, fordi de er placeret udenfor. Men i tider med ekstrem kulde, vandhaner kan fryse alligevel. Hvis din udenfor vandhaner fryse, vil du deltage i dem så hurtigt som muligt at undgå rørene brister og oversvømmelser din hjem, indkørsel eller værftet.

Check vand ventiler

De vigtigste vand ventiler i dit hjem tjene ikke kun din indendørs vandforsyning, men uden for rør og armaturer for. Hvis du tror, din udenfor vandhaner er frosset, kontrollere de vigtigste vand ventiler i dit hus. Hvis ventilerne er slået fra, holde dem væk, indtil du har optøet vandhane og rør, til at undgå en potentiel oversvømmelse. Slå ventilerne, hvis de er i "on" position.

Optøning procedurer

Ligesom alt andet, der fryser, vand vandhaner og rør har brug for at blive optøet og optøet før de bliver funktionel igen. Et varmt håndklæde er en nem, billig og sikker redskab til at bruge til at optø frosne vandhaner og rør. Sættetid et rent håndklæde i varmt vand eller køre håndklædet i tøj tørretumbler i flere minutter. Ombryde håndklæde omkring hane og rør--du skal muligvis mere end et håndklæde og flere sæt af hænder – begyndende med de områder, der er tættest på vandhanen. Du vil ved optøning opstod når vandet begynder at dryppe ud af vandhanen. Vandet er is, der har bygget op inde i vandhanen og rør. Når rørene er optøet, aktivere vand ventilen.

Sikkerhedstip

Varme puder, hårtørrer og andre elektriske varme kilder kan være fristende at bruge til at tø udenfor vandhaner og rør. Disse varer er dog ikke sikkert at bruge udendørs hvis du er omgivet af stillestående vand. Begrænse din brug af disse alternative værktøjer til optøning indendørs rør, tørrere forhold.

Forebyggelse

Indpakning dine udendørs vand rør med isolerede tape eller skum kan forhindre frysning i sub nul temperaturer. Vandhane caps er billige varer, tilgængelig på hjem forbedring butikker, der kan forhindre en frossen udendørs vandhane. Fjerne have slanger og andet tilbehør fra vandhanen, før ved hjælp af fælles landbrugspolitik. Du kan også forhindre en frossen vandhane ved at lade en lille strøm af vand sive kontinuerligt gennem rør under ekstremt kolde temperaturer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com