Container havearbejde & plantning Collards

April 30

Skønheden i container køkkenhaver er at beplantning tid kan året rundt. Derudover løser muligt plads og er let på pengepung. Der er ingen ventende spil involveret, og det kan gøres i enhver form for placering, om du bor i landet eller byen. De kan endda dyrkes uden for på din vindueskarmen eller inde på dit køkkenbord.

Container havearbejde med Collards

Collards er en af de mange grøntsager, der kan dyrkes brug container havearbejde og er typisk let at dyrke. Collards betragtes som en af de oprindelige datterselskaber af familien tidlige kål. De er modstandsdygtige toårige planter og betragtes enårige. De kan vokse overalt fra 2 til 3 fod høje. De gør ikke vokse hoveder, men i stedet rosetter. Collards har stærke stilke og dybe rødder med blade, der føler voksagtig.

Collards trives bedst i en økologisk jord og alderen kompost. En pH på 6,5 til 7,5 er at foretrække. Frøene skal sås med en 3 tommer plads mellem dem og 1 tomme dyb. Collards skal vandes og fodres på en regelmæssig tidsplan for at hjælpe bladene opretholde deres blødhed. Der er flere collard sorter til rådighed, herunder: Georgien, Vates, øverste klase, blå Max og mester. Collards er ikke typisk modtagelige enhver sygdom i særdeleshed.

Hvornår skal man høste Collards og hvordan man kan gemme

Collards kan høstes fra 85 til 95 dage fra starten af seeding. Bladene kan plukkes, som planterne vokse til 12 inches. Bladene skal plukkes fra bunden. Arbejd din vej op anlægget. Skær bladene, før de alder for meget. Blade har en sødere smag, hvis du følger denne rutine. Gemme collards i køleskabet eller ethvert andet område, fugtig, kold. Collards kan også på dåse, tørrede eller frosne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com