Sådan installeres Rainfresh vandfiltre

May 1

Envirogard fremstiller en bred vifte af vandfiltre under etiketten Rainfresh. Filtrene komme i en række størrelser, fra små boliger til store industrielle enheder. Typografien vigtigste filter for Rainfresh vandfiltre installere under en køkkenvask og filtrere vandet, der løber gennem de vigtigste tap. Selv om hver model af undersink Rainfresh filter er lidt anderledes, kan du bruge den samme generelle procedure for at installere filtrene.

Instruktioner

•Drej off dit hjems vandforsyning. Generelt, dette gøres ved at dreje den primære ventilen med uret, indtil stramt med en skruenøgle.

•Ansigt til alle dræn og badekar i dit hjem og tur på vandet. Så vandet kan løbe indtil linjen løber tør.

•Tag linjen koldt vand fra rørene det er tilsluttet ved at løsne den bolt, der holder det kolde vand linje til rør med en skruenøgle. Forbind derefter en T-stik til toppen af rør, ved hjælp af en skruenøgle til at stramme bolten mellem linjen og T-stik. Tilslut det kolde vand linje til toppen af T-stik.

•Sæt en 1/4-inch slanger forbindelse i passiv-peger forbindelsespunkt på T-stik. Spænd det ind i stikket med en skruenøgle.

•Thread slutningen af slanger til afspærrings-ventilen leveres med din Rainfresh vandfilter. Placer en anden lille stykke af slangen ud i anden enden af den afspærringsventil. Skub en T-samling møtrik over ende af det lille stykke af slanger, indsætte en pipe indsætte i spidsen af røret og skub ende af slangen på 1/4-inch slanger forbindelsen på T-stik. Spænd møtrikken T-montering på plads med en skruenøgle.

•Tryk på anden enden af slangen, der er forbundet med T-stik til input på filteret Rainfresh. Tilslut et andet stykke af slanger, længe nok til at nå overfladen af vasken til output på filteret Rainfresh.

•Brug enhver tilgængelig hul i vasken overflade til at forbinde Rainfresh vandhanen i vasken-niveau. Hvis din vask har ingen tilgængelige huller til en ny vandhane, skal du oprette et hul i vasken-området ved hjælp af en hårdt stål borehoved til langsomt udelade et hul lige store nok til at passe rør til vandhanen. Sørge for bundpladen, der kommer med filter stadig dækker hullet.

•Sæt nogle putty rundt i bunden af vandhanen basen og skub bunden af vandhanen ned i åbning i vasken. Gå under vasken og placere skive, møtrik og Indsæt for vandhanen omkring slangen forbundet til output på filteret Rainfresh. Stram forbindelse med en skruenøgle til at fuldføre filter systemet.

•Drej den primære vandventil tilbage på. Drej på Rainfresh vandhanen og lad vandet løbe gennem hanen i 10 minutter for at skylle systemet før du bruger vand til madlavning eller drikke.

Tips & advarsler

  • Wrap trådene i T-stik med rør tape før tilslutning for at hjælpe vandtæt tilkoblinger.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com