Hvordan man kan male en blok væg

May 1

Maleri en blok væg kan være en meget simple opgave, hvis væggen er i god stand, men hvis væggen er gammel og har brug for nogle reparation, denne bestræbelse kan blive mere kompliceret.

Ligegyldigt hvad din situation eller tilstanden af din væg, denne artikel vil vise dig hvordan man slår denne grimme grå mur til noget ren og smuk.

Instruktioner

•Først, krat på væggen med en stiv ledning bursh fjerne løs mørtel, snavs og debris.

Hvis der er fedtpletter på væggen, brug et vaskemiddel eller affedtningsmiddel (normalt anbefales på bagsiden af sealer) til at rense disse steder. Hvis du ikke korrekt rense væggen, overholde sealer og maling vil ikke korrekt.

Vakuum snavs og støv fra væggene. Støvsugning vil rense snavs fra porerne i blokken.

Hvis dine vægge har en hvid "skorpen", kan det skyldes et opløseligt salt fundet i aske blokke, som har opløst og skabt denne hvid film. Fjern denne oprustning i rækkefølge, skal du vaske væggene i et muratic syreopløsning. Du kan købe denne løsning til enhver hardware butik. Sørg for at ventilere området så meget som muligt og altid bære den anbefalede beskyttelsesudstyr, dvs. briller, handsker og en respirator.

•Efter du har grundigt rengjort muren, check for områder, der kan kræve reparation. I steder hvor mortat mangler eller blokken er revnet skal du bruge hammer og mejsel til at åbne op i rummet. Gøre en underbød hul eller et hul, der er bredere på indersiden end på ydersiden. Dette vil sikre, at lappe holder når du er færdig.

Når du har fuldført dette trin, skal du anvende hydraulisk cement til revner med en murske, efter anvisningerne på pakken for at glatte over de lappet områder. Sørg for at give anbefalede tørre tid før du begynder det næste skridt.

•Efter væggen er lappet, tørt og klar til at gå, anvende den waterproofer eller fugemasse. Dette er et vigtigt skridt i forbereder en blok væg maleri, især i områder, der er modtagelige for fugt, fordi blokke er meget porøse og fugt kan væge gennem dem meget hurtigt. Hvis fugt bliver fanget indeni blokken, din sidste lag maling vil ikke holde sig godt og vil i sidste ende skrælle.

Typisk murværk fangere gå på tyk, og mange kræver to frakker, så Læs den anbefalede dækning og sørg for at købe nok. Disse fangere oprette nogle alvorlige dampe, så vær forsigtig, når anvendelse i lukket rum og være sikker på at bære en respirator.

•Når sealer har kureret, du er klar til at male. Mange mennesker foretrækker at bruge en hvid basecoat primer, såsom Kilz, før du bruger en latex farve. Dette er en fantastisk måde at forsikre en selv top coat, og jeg anbefale at gøre dette trin. Maleri på væggen på dette tidspunkt er nemt. Jeg kan godt lide at bruge en pensel til at male alle grount linjer først, så jeg gå tilbage med en tyk knap roller for at dække resten af væggen.

Hvis du har fuldført disse trin med flid og omhu, bør din malede blok væg vare meget lang tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com