Hvor hen til bekymre om en cypres citron plante

May 1

Cypress citron planter er nemme at passe og er ofte anbefales til begyndere eller dem, der søger, hvem er på udkig efter let-pleje planter. Mens grundlæggende pleje er de samme, afhænger af behovene hos cypress citron planter, også kendt som Monterey cypress, uanset om de dyrkes indendørs eller udendørs. Begge har kun simple behov, men planter opbevares indendørs kræver lidt mere omhu.

Instruktioner

Udendørs planter

•Plant din cypress citron plante i veldrænet jord. Det bør også være i et solrigt eller delvis solrigt sted. Selv om de er nemme at passe, kræver cypress citron planter endnu mindre vedligeholdelse, hvis de får den rigtige start. De er ikke kræsne omkring type eller surhedsgraden i jorden, men har brug for et sted, hvor de er beskyttet mod kraftig vind, der vil nemt rive grene og blade fra planten.

•Kapacitet regelmæssigt, sørge for jorden er altid fugtige. Ikke kingsize, eller lad planten sidder i klamme jord, men ikke tillader det tørre ud. Afhængig af temperatur og vejr, kan unge cypress citron planter skal vandes hver dag. Veletablerede eksempler behøver ikke vanding helt så ofte, men stadig må ikke tørre ud.

•Fertilize din cypress citron plante en gang om året i foråret med en all-purpose gødning. Vær omhyggelig med ikke at over befrugte, som kunne være mere skadelige for planten end ikke befrugtende overhovedet. Undgå befrugtende i efteråret. Gødskning i slutningen af vækstsæsonen kunne forårsage plante til fortsat stigende når det bør være at styrke sit rodsystem over vinteren.

•Prune kun er nødvendigt, for at bevare den rigtige form. Cypress citron planter kræver ikke regelmæssig beskæring, men kan trimmes til ønskede figurer, skåret på toppen til at begrænse højden, hvis det er muligt, beskæring bør begrænses til ny vækst. Bruge rene, skarpe beskæring værktøjer til at begrænse plantens eksponering for sygdom.

Stueplanter

•Plant i en container fyldt med veldrænet jord, der indeholder nogle tørv for at hjælpe bevare fugten og undgå jordpakning. Tilføje sand til jorden vil hjælpe med dræning. Typen af jord, er ikke så vigtigt som at sikre det er veldrænet.

•Sæt på et solrigt sted. Selv om let at tage sig af, kræver cypress citron planter masser af sollys til at trives. Undgå direkte sol, men som let kan overophede anlægget.

•Fertilize to gange om året med en all-purpose gødning til stueplanter. De fleste fælles gange for gødskning er i foråret og igen i efteråret. Vær omhyggelig med ikke at overfertilize. Cypress citron planterne vokser godt uden nogen særlig gødning, men kan tage skade af for meget gødning.

•Prune som nødvendig for at opretholde den ønskede form. Cypress citron planter dyrkes ofte som små topiaries indendørs, og ny vækst kan skæres næsten enhver måde, du ønsker. Beskæring, men er ikke påkrævet. Hvis vokser som en topiary, trim ny vækst, som det vises, at undgå chok, skader eller sygdom.

Tips & advarsler

  • Plant flere Cypress citron planter i en række udendørs til at oprette en hæk eller privatliv skærmen.
  • Over vanding og overdreven befrugtning vil gøre skade. En lille smule af omsorgssvigt er bedre end den skade af for meget "pleje."

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com