Hvordan man dyrker japanske liljer

May 1

Japansk lily eller Lilium speciosum, stammer fra Japan. Den vilde form vokser til 5 fod i højden, selv om dyrkede sorter vokser meget kortere. Japansk liljer producere blomster, der varierer fra hvid til Rosa i farven. Deres voldsom blomstrer producere en stærk, karakteristisk duft. Den japanske Lily vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 og nedenfor. Pærer er den mest almindelige metode til formerings japanske liljer.

Instruktioner

•Hent japanske Lilje løg fra en børnehave. Denne plante har mange sorter, så tjek de særlige kendetegn ved de pærer, som du køber.

•Vælg en plantning site for den japanske Lily i delvis skygge, så den østlige side af en væg er ofte et godt sted at plante den. Denne holdning beskytter planterne mod eftermiddagssolen.

•Forbered jorden for lilje. Denne plante foretrækker en rig humus, men kan tåle andre jordtyper. Give god dræning, og holde jord pH Sure, inden for rækkevidde af 4.5 til 7,0.

•Plant japansk Lily pære i det tidlige forår efter sidst forventet frost. Placere pæren i jorden, således at spidsen vender opad og er lige over overfladen af jorden. Vand pæren straks og holde jorden fugtig ved vanding en gang om ugen i de første to vækstsæsoner.

•Discontinue supplerende vanding når den japanske Lily går hvilende i efteråret. Dette anlæg kræver lidt vedligeholdelse, når den fastlægger sin rod ordning i de første to år. Forvent anlægget til at producere blomster i sensommeren tidligt falde af den tredje vækstsæson.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com