Sådan Beskær Vitex Trifolia Purpurea

May 1

Sådan Beskær Vitex Trifolia Purpurea

Vitex trifolia "Purpurea" er en indfødt i Sydøstasien og Australien. Det er kendt af almindelige navne herunder Arabian lilla eller chastetree. Uanset om du bruger denne busk som en foundation busk, et enkelt eksemplar eller gruppe flere sammen som en hæk, er fuzzy, lavendel-farvet blade og lilla blomsterklaser betagende. De duftende blomster tiltrækker sommerfugle og bier. Arabian lilla er en Bredbladet stedsegrøn busk; det dråber gamle blade om foråret, når den nye sæson blade dukke op, så det tilføjer tekstur og interesse til din landskabsarkitektoniske alle år. Beskæring puster nyt liv denne busk. Arabian lilla blooms på nyt træ, så beskære det i den vinter eller det tidlige forår før nye vækst begynder.

Instruktioner

Foundation beplantninger

•Shape busk til den ønskede form med håndsakse. Tillad vandrer grene til kaskade, hvis det ønskes, men klippe nogle af tips til at fremme ny vækst. Fjern gamle træ, som bar blomster den forrige sommer for at gøre plads til ny vækst, som producerer nye blomster.

•Prune alle brudt eller beskadiget grene, når de er bemærket. Åbne center af busk så lys at trænge igennem, at fremme tættere ny vækst og flere blomster i hele anlægget.

•Prune korte foundation buske kraftigt at begrænse opadgående vækst. Du kan træne Arabian lilla som en lavtvoksende busk til at dække store områder eller skråninger ved at vælge grene at træne som lateral cascading eller sprede lemmer.

Hedge

•Vi buske i en flad eller afrundede hedge forme med hækklippere eller håndsakse, fjerne gamle træ. Klipning tips af hedge grene tilskynder tætte blossom sæt.

•Prune ud af nogle indre grene på basen for at fremme ny vækst for en tykkere hæk. Brug håndsakse at nå indvendige grene.

•Vi en Arabian lilla hæk i midten af sommeren til en eksplosion af blomster fra sensommeren indtil frost.

Lille træ

•Train en ung Arabian lilla busk som en opretstående træ. Vælg en central oprejst gren til at bruge som en kuffert, og beskære væk grene, der er tæt på jorden. Stavsledere opretstående, hvis det er nødvendigt, at lokke den til figuren.

•Tillad grene at udvikle nær toppen af den centrale opretstående, beskæring tips til at fremme ny vækst. Holde nedre lateral grene trimmet til at opretholde en stammen-lignende udseende.

•Maintain formen træet under årlig beskæring. Tilskynde blomster og blade af beskæring tilbage de øvre laterale grene til den figur, du ønsker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com