Nem måde at organisere tøj med et lille skab

May 2

Skab plads er et område af dit hjem eller lejlighed, der er kun funktionel når organiseret og rene. En bunke af tøj, legetøj, sportsudstyr og lignende vil kun medføre frustration, når de forsøger at finde noget, og er en potentiel fare samt en skamplet for byen Hvis dit skab er åbnet af en intetanende gæst, på udkig efter et sted at opbevare sin frakke. Hvis dit skab er trangt, er der stadig mange måder at arrangere dit tøj i en pæn og organiseret måde.

Bøjler

Bøjler er en integreret del af dit skab. Der er mange typer af bøjler for en række af tøj, der vil tillade dem at hænge pænt og uden at glide ned. Køb bøjler med en ru eller belagt overflade for tank toppe og kjoler, mens slacks vil kræve en robust plastik eller træ bøjle, som vægten vil bøje wiren eller tynde bøjler. Du skal også strategisk placere bar til bøjler til at få maksimal hængende plads.

For et lille skab, bruge to barer, en placeret på armslængde til kjoler og bukser og en anden i taljehøjde for T-shirts og nederdele. Efter hængende den første bar og, før den anden bar, sætte din længste kjole på en bøjle og placere den på den øverste bjælke. Dette vil give dig vejledning om, hvor du vil placere den nederste bar, så tøjet ikke overlapper hinanden.

Stabelbare kuber & reoler

For varer, der ikke går på bøjler, såsom jeans eller shorts, købe stabelbare kuber eller kasser lavet til opbevaring med pull-out skuffer til at sætte på den modsatte eller tilstødende væg fra barer med bøjler, afhængigt af konfigurationen skab. Dette er en nem måde at få maksimal lagerplads, og køber hver kube eller boks individuelt vil tillade dig at tilføje eller fjerne dem efter behov.

Sørg for at placere de tungere elementer på bunden, så kuberne ikke er topstyret og lean eller vælter. For ekstra plads, placere en hylde eller to over den øverste kube til tørklæder, trøjer eller sweatshirts. Trøjer må ikke placeres på bøjler på grund af deres vægt; skuldre og nakke trøjer vil strække sig som de er trukket nedad fra vægten af kroppen af tøjet.

Sæsonmæssige ændringer

En enkel måde at holde dit skab ser pæn og ren, er at ændre ud din garderobe hver sæson. Fjerne alle dine trøjer og jeans at opbevare i en boks i loftet eller kælderen om sommeren. Dette vil efterlade masser af skabsplads til din sommer kjoler eller Kaki shorts og poloer. Derefter, når det begynder at blive koldt igen, din sommertøj vil tilbringe et par måneder i opbevaring mens sweaters og tørklæder pryder den skabsplads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com