Liste over Healing blomster

May 2

Liste over Healing blomster

Du ikke lede længere end din blomsterhave næste gang du oplever en migræne, halsbrand eller har problemer med at falde i søvn. Vælge fra en bred vifte af healing blomster at råde bod på alt fra almindelig forkølelse til skrumpelever. Stoffer i marietidsel kan fremme nye cellevækst i leveren. Sibirisk ginseng styrker immunforsvaret og hjælper kroppen håndtere mentale, følelsesmæssige og fysiske stress. Vælg en helbredende blomst som en grøn-venligt alternativ til behandling af medicinske tilstande.

Romersk kamille

Romersk kamille anlægget producerer helbredende blomster nyttige til behandling af morgenkvalme, menstruationssmerter, betændelse, sinus hovedpine og fordøjelsesbesvær. University of Maryland Medical Center anbefaler kamille som en homøopatisk middel mod grønlig, løs afføring forsynet med lugt af rådne æg. Denne helbredende blomst producerer kemikalier, der også reducere flatulens og lindre muskelspændinger. Kamille har beroligende virkning og kan lindre børn, der er irritabel, argumenterende og whiny. Kamille er en aktiv ingrediens i aktuelle salver anvendes til behandling af hudirritationer såsom tryksår, ble udslæt, eksem, forfrysninger og hæmorider.

Lavendel

Lavendel (Lavandula angustifolia) er en aromatisk, lilla blomst, der er effektive til at reducere psykisk stress og angst. Æteriske olier fra lavendel blomst giver en beroligende duft og hjælpe med at lindre migræne, rastløshed, nervøsitet og følelsesmæssig stress. Den forfriskende duft fjerner nervøs udmattelse og øger mental aktivitet. Nippe til urtete lavet med tørret lavendel blomster at afhjælpe abdominal hævelse fra gas eller irritabel tyktarm. Lavendel er også en effektiv myggespray og en aktuel behandling af hårtab.

Baldrian

Roden af baldrian blomst er en stærk beroligende og aktive ingrediens i homøopatiske lægemidler for forhold forbundet med angst og psykologiske stress. Nogle mennesker bruger baldrian som en behandling for hysteriske stater, ophidselse og neurose, og generelle medicinske lidelser som hovedpine og fordøjelsesbesvær. Mennesker lider af søvnforstyrrelser tage baldrian som en homøopatisk alternativ til sovepiller. Baldrian forårsager døsighed og søvnighed; mennesker kan opleve langvarig sedation, hvis de tager baldrian med andre beroligende midler.

Djævelens klo

Harpagophytum procumbens, mere almindeligt kendt som devil's claw, tilbyder naturlige anti-inflammatoriske og smertestillende egenskaber. Rødderne af denne lugtfri urt indeholder iridoid glykosider--helbredende egenskaber, der hjælper kroppen med at genoprette fra graviditet-relaterede komplikationer og hudproblemer som sår og bylder. Dragon's claw er også en effektiv behandling af degenerative joint sygdomme. Hjemmehørende i Syd Afrika, Madagaskar og Kalahari-ørkenen, denne grønne staude også stimulerer appetitten og fremmer fordøjelsen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com