Hvad kan plantes med Seedless Pink Reliance druer?

May 3

Hvad kan plantes med Seedless Pink Reliance druer?

Uden kerner pink reliance druer kan tåle frost temperaturer og kan producere op til 40 til 50 klynger pr. vinstok. Denne hårdføre amerikansk-typen drue er selv bestøvende og kræver ikke en anden drue til at bestøve den. Økologisk drue produktion er stærkt afhængig af cover beskæring og følgesvend plantning naturligt udveksling af næringsstoffer og insekt beskyttelse.

Pink Seedless Reliance druer

Hårdførhed af denne uden kerner druer er kun en af mange egenskaber, der satte denne drue ud. Rosy-sød frugt er stor og buttet, hvilket gør det et godt bord drue til mellemmåltider. Det lagrer godt, op til tre måneder, og blev udviklet i nord, hvilket gør det til en af de bedste uden kerner sorter for nordlige gartnere. Frugten har et smeltepunkt tekstur med en tynd hud; dog huden ikke "smutte." Pink seedless reliance druer er modstandsdygtige over for sygdomme som anthracnose og græsser.

Dække beskæring

Druerne skal være trellised for vinstokke at opnå det største lys, luftcirkulation og for at lette høst. Rækker mellem druerne kan plantes med en cover afgrøde, der er planter, der dyrkes i nærheden af eller i mellem ønskeligt afgrøder til at reducere ukrudt, forebygge erosion, tilføje næringsstoffer, tiltrække (eller afvise) insekter og bestøvere og manipulere jordfugtighed. Vælge, hvilken type af planten til at vokse omkring din pink seedless reliance druer vil afhænge af behovene i jorden.

Typer af planter til brug for Cover beskæring

Kål (raps og sennepper) tilbyder biofumigant egenskaber for at dræbe patogener i jorden og etablere hurtigt i køligere vejr. Boghvede etablerer hurtigt i varmt vejr og sørger for holdbar, midlertidig jordforbedring. Korn rug er god til at kontrollere ukrudt gennem sine alleopathic egenskaber (evne til at frigive kemikalier, der forhindrer andre planter fra voksende). Fine fescues tilbyder god lav vedligeholdelse dækning til hårde jord og skyggefulde seværdigheder. Havre vokser hurtigt og er en ideel sygeplejerske afgrøde (Start ny drue planter). God efterafgrøder til fælde fugt og holder jord på plads er ryegrasses. Sorghum og sudangrass er god biofumigant planter, der producerer en stor biomasse til jordforbedring.

Følgesvend plantning

Følgesvend plantning er lidt anderledes end efterafgrøder. Cover beskæring er generelt en langsigtet investering ved hjælp af planter, der er nemme at vedligeholde. Følgesvend plantning kan bruges i en lille skala situation ved hjælp af planter, der kan kræve mere vedligeholdelse men tilbyder gartneren ekstra bonusser. Purløg og hvidløg kan plantes med pink seedless reliance druer at hjælpe afværge japanske biller og bladlus, og de angiveligt reducere meldug og nogle svampesygdomme. Den ekstra bonus er, at du kan spise din purløg og hvidløg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com