Sådan Care for en grædende japansk ahorn træ

May 3

Grædende japansk ahorn er en art af træ indfødte til Østasien, der er almindeligt dyrket for sin pyntegrønt. Bladene er en subtil rød i sommermånederne, og blive mere levende og farverig når efteråret kommer. Den grædende japansk ahorn træ bør aldrig beskæres, som arme og ben hænge mod jorden efter betydelige vækst, deraf navnet. De kan vokse op til 20 fod i højden og er meget hårdføre, stærke træer, der kræver lidt pleje.

Instruktioner

•Plant gråd japansk ahorn træer i en placering, der modtager omkring fire timer af direkte sollys hver dag, med delvis eftermiddag skygge. Sikre den plantning site har veldrænet, frugtbar jord og er ikke i nærheden af nogen andre store planter.

•Dig en plantning hul tre gange så lang som rodklumpen og lige dybde. Indstille træet ind i hullet, og arrangere det, så top to inches af kronen er over jorden. Vand grundigt at bringe fugt i kontakt med rødderne.

•Kapacitet én gang hver anden uge i løbet af foråret og efteråret. Øge hyppigheden til én gang hver uge i løbet af sommeren. Dumpe to store spande vand over jorden omkring træet under hver vanding. Ikke vand i vintermånederne.

•Spread en tre-tommer lag barkflis omkring jorden omkring træet. Begynd lag tre inches væk fra kronen af træet for at tillade omsætning. Vedligeholde barkflis hele året, anvende mere nødvendigt.

•Når en gang om måneden under alle årstider men vinter. Bruge en velafbalanceret 10-10-10 NPK gødning til at give de nødvendige næringsstoffer. Tillad ikke nogen gødning kommer i kontakt med stammen af træet. Følg vejledningen fra fabrikanten for korrekt dosering.

Tips & advarsler

  • Kronen er del af det træ, hvor stammen møder rødderne. Enhver form for bark mulch er ideel til de grædende japansk ahorn træer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com