Typer af Perimeter hegn

May 3

Typer af Perimeter hegn

Perimeter hegn er et hegn lavet af metal, træ eller nogle kompositmateriale, der kører rundt i kanten af en egenskabslinje for at holde dyr eller mennesker ind eller ud. Der er en række forskellige typer af perimeter hegn, som folk installere omkring deres egenskaber for en række forskellige formål.

Kæde-Link hegn

Kæde-link hegn er nogle af de mest almindelige perimeter hegn så de er nemme at konstruere, billig og holdbar, der tjener formålet at holde folk i eller uden for et bestemt område. Kæde-link hegn bruges i baggårde af boliger til pen op dyr. De bruges på baseball felter til at udpege grænsen for feltet og holde bolden inden for grænserne, når det er hit mod den. Kæde link kan også variere i størrelse, hvilket gør det sværere eller nemmere at klatre. Mindre kæde link, der er meget tyk og utrolig svært at klatre eller skære bruges ofte i fængsler. Pigtråd er også trukket på snor langs toppen af en kæde link hegnet i disse situationer at sikre, at ingen forsøger at klatre over toppen af det.

Træ hegn

Træ hegn er også bygget langs ejendom linjer og varierer i størrelse og tykkelse. I baghaver hvor et plankeværk er blevet bygget til at holde en hund eller barnet inde i gården, er træplanker ofte kun tommer eller centimeter fra hinanden og lodret bygget, så intet kan komme omkring det eller klatre op det. Andre træ hegn på ranches er bygget med meget mindre træ, kun giver en reel visuel barriere for kvæg eller andre store husdyr at holde dem fra roaming fra ejendommen. En hegnet kan være dyrt, når det kommer til byggematerialer er anvendt, og tid og arbejdskraft det kan tage at korrekt konstruere hegnet selv.

El-hegn

Nogle perimeter hegn er elektrificeret for at sikre hverken mennesker eller dyr gå igennem dem. Disse elektriske hegn spænder i spænding leveres, nogle bliver kun sat til chok og ondt lidt hvem rører det, mens andre er angivet til at lamme eller endda dræbe på kontakt. Lav spænding elektriske hegn bruges til at holde får og andre husdyr inden for visse grænser, eller hunde fra at løbe af værftet. Højspændings elektriske hegn bruges i fængsler til at holde folk fra at forsøge at undslippe. Disse elektriske perimeter hegn er tilsluttet batterier eller andre højspændings enheder, der kører ud en jævnstrøm fra egenskaben de omringe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com