Hvad er de sorte pletter på min Pool Liner?

May 3

Sorte pletter på pool liners form af forskellige årsager. De lille, sorte cirkler forlade pool liner optræder skummelt og beskidt og er ikke det nemmeste at fjerne. Vinyl pool liners har en noget porøse overflade hvor snavs, alger og olie kan trænge ind, efterlod de små sorte pletter. Efter at opdage årsagen til de sorte pletter, kan du arbejde for at fjerne dem fra din pool liner.

Sorte alger

Sorte alger opstår fra elementer såsom ubalanceret kemikalier i bassinvandet eller indførelse af forurenet pool legetøj og badetøj. Algerne vises som små, runde sorte pletter på pool liner. Sorte alger danner rødder, der tillægger pool liner, vanskeliggør fjernelse. Med den korrekte kemiske balance og brug af desinfektionsmidler, kan du forhindre sorte alger fra formning. Brugen af algedræbende og børste de sorte alger fra pool liner fjerner svamp fra poolen.

Olier

Suntan og organ olier deponeret i puljen efterlade en film på vandet. Som filmen glider mod pool liner, lægger det til side danner små, sorte pletter hvor vandlinjen slutter, meget ligesom et badekar ring. Sprøjtning sorte pletter med ufortyndet eddike og aftørring med en lille svamp renser sorte pletter fra lineren.

Blade og snavs

Støv, snavs og blade slag ind i en pulje fra vinden, eller når der klippes plænen. Snavs og blade sidder fast på siderne af pool liners efterlader sorte og brune pletter. Fjerne blade med en pool net og kører pool pumpe til at bortfiltrere snavs hurtigst muligt kan undgå pletter. Hvis det er muligt, dække poolen under stormvejr, eller når der klippes for at holde snavs og snavs i at trænge ind i pool.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com