Sådan læses en momentnøgle

May 3

Når dit hjem forbedring projekt kræver et bestemt niveau af magt på en bolt eller møtrik, bruge en momentnøgle. Det er designet til at levere en bestemt mængde af kraft til møtrik eller bolt. Bruge en momentnøgle, når dit projekt kræver en bestemt tæthed af skruer eller bolte, som f.eks i en søgemaskine eller et dæk eller andre maskiner. Lær at læse visningen af forskellige slags momentnøgler til at bestemme de nøjagtige pounds per fod.

Instruktioner

•Lære hvilken slags drejningsmoment skruenøgle du har. Der er tre forskellige typer: mikrometer indstilling, måleur (herunder afbøjningsområde beam momentnøgler) og elektronisk. Hver enkelt leverer output på en anden måde.

•Læs mikrometer indstilling momentnøgle ved hjælp af dine ører. Begynde stramning nødder eller bolt med en jævn bevægelse. Når den krævede drejningsmoment værdi er nået, vil skruenøglen gøre en særskilt Klik for at lade dig vide, at enheden er korrekt tilspændes. Sammen med et klik, vil håndtaget frigive, signalerer du at stoppe.

•Brug måleur drejningsmoment skruenøgle, og læse det ved at kontrollere dial eller skala indbygget i værktøjets håndtag. Når du bruger en momentnøgle, vil skiven vise hvor meget drejningsmoment er at få anvendt til møtrik eller bolt. Nogle ringe indikator og afleder beam momentnøgler har en LED-lys eller summende lyd når drejningsmoment værdi er nået, sammen med måleur. Dial indicator drejningsmoment anses for at være mere præcis end momentnøgle mikrometer.

•Look på det digitale display på håndtaget på en elektronisk momentnøgle til få behandlinger. Disse typer af momentnøgler er normalt programmerbare og meget præcise. Aflæsninger kan ses på enten en LED-display eller et digitalt display, afhængigt af typen af elektronisk momentnøgle.

Tips & advarsler

  • Momentnøgler er korrekte, når de er korrekt kalibreret. Med gentagen brug, kan kalibrering smides. Før du bruger nogen form for momentnøgle, kontrollere, at kalibreringen er korrekt. Altid tjekke producentens specifikationer for den korrekte drejningsmoment til dit projekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com