Dekorative landskab grænsen ideer

May 4

Landskab grænser holde din have, værftet og blomst senge ser pænt og skarpe kanter og holde barkflis, snavs og græs i rækkefølge. Forskellige valg i landskabet grænsen materialer vil låne et andet udseende og funktionalitet til din landskabspleje, så vælge højre kant er afgørende for at skabe værftet du ønsker.

Plast

Plast landskab kantning er en billig og populær valg. Det kan være installeret flush med jorden, således at det er diskret men stadig holder den skåret kant defineret. Dette virker godt mellem græsplæne og en blomst seng eller bark område. Plast er let og nem at arbejde med og kan vare i årevis, men det er ikke så æstetisk tiltalende som nogle andre landskab grænsen ideer.

Sten

Sten tilføjer charme og karakter til en gården eller haven, men det kan være svært at arbejde med, fordi det er tunge. Det kan også være en dyrere løsning, medmindre du er i stand til at indsamle rock dig selv. Rock arbejde er meget effektiv til at adskille dele af landskabspleje, især hvis der er flere højder involveret. Det kan vare meget lang tid med lidt at ingen vedligeholdelse, når er installeret korrekt.

Mursten

Mursten er et alsidigt landskab grænsen idé. Prøv blot at arrangere en enkelt lag af sten omkring et blomsterbed eller sti, eller stable dem et par lag høj til at skabe en større hindring. Genbrug af gamle mursten giver en rustik charme til landskabspleje og sparer du penge. Mursten er også robuste og holdbare.

Træ

Træ landskab kantning er et naturligt valg, der kan også være meget kreativ. Træ grænser kan variere fra en meget enkel board grænse til sektioner af træ som bambus arrangeret som et lavt strejkevagt-type hegn. Jernbanen bånd kan gøre en heavy-duty grænse eller en støttemur i haven parceller eller blomsterbede. Cedar modstår rådnende naturligt men kan være dyre, så du kan vælge billigere trykimprægneret træ produkter hvis du er på budget men ønsker udseendet af træ. Trykimprægneret træ er ikke egnet som en grænse for en vegetabilske haven område.

Metal

Metal er et fornuftigt valg, hvis du er bekymret med holdbarhed, fordi det varer meget lang tid. Aluminium og stål kant er tilgængelige i fleksible længder, der kan installeres til formen af din smag. Det gør godt træringe og kan monteres flush for at være diskret. Malet metal hjælper med at afværge korrosion og rust.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com