Hvordan til at rotere din madras månedligt

September 29

Hvordan til at rotere din madras månedligt

Du bruger en masse tid på din madras, som kan efterlade fordybninger og ujævn fordeling af polstring. Når polstringen begynder at bære på et bestemt sted, kan det føre til en ubehagelig seng. Rotere din madras hver måned at holde polstring jævnt fordelt og at hjælpe med at opretholde din sovende komfort. Derudover vil månedlig rotation bidrage til at øge levetiden af madrassen.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby ved foden af sengen. Forstå madrassen af top søm og træk det forsigtigt, så det er hængende omkring 1 fod ud af boks foråret. Hvis sengen har en footboard, løfte madrassen, så det hviler på footboard. Madrassen skal trækkes fra hovedgærdet nok, så du kan tænde den.

•Strømforbrug i standby nær hovedet af sengen. Forstå den øverste søm af madrassen på den ene side med den ene hånd og nederste søm med den anden. Hvis madrassen har et håndtag, holde fast i håndtaget for at rotere den. Hvis sengen har en footboard, hverve en hjælper, da det vil kræve nogle manøvrer for at rotere madrassen. Hold madras sømme på den ene side, mens din hjælp holder sømmene på den modsatte side.

•Drej uret indtil den del, du er grådige madrassen er nu ved foden af sengen. Skubbe madrassen, så det er nu tilbage i position og linet op med sengeramme og/eller boks foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com