Hvordan til at lime læder til Metal

May 4

Hvordan til at lime læder til Metal

Vedlægge en læder overflade til en metal overflade kan være en vanskelig opgave på grund af fysiske forskelle mellem materialer. Heldigvis er der nogle typer af lim, der kan bruges til at gøre arbejdet. Særlige superlim-stil klæbemidler levere strøm nok lim til at holde overflader sikkert sammen, mens shellacs og cement give mindre klæbende effekt, men kan være bedre for mere sarte arbejdspladser. Med den rigtige lim bliver din læder til metal lim job en cinch.

Instruktioner

•IDENTIFY type af lim, der er relevante for din lim job. Der er to primære muligheder, som du kan vælge imellem. Du kan bruge en super lim-stil produkt som fremtiden lim eller husstand Goop, hvis faste, solide vedhæftning er dit mål. Disse produkter kan bruges på enhver læder eller metal overflade, herunder overflader, der er ru eller urent.

Hvis du er interesseret i den fysiske fremtoning af din lim job, eller hvis du skal måske fjerne bånd på et tidspunkt, så kan du bruge en cement lim. Gummi cement kan bruges til at anbringe læder til metal og er nemt vand opløselige. Shellac-baseret lim også giver en sikker vedhæftning og kan fjernes ved hjælp af en alkoholopløsning.

•Scrub din metaloverflade med ståluld eller sandpapir. Dermed vil afværge rust og give et større areal for klæbemiddel til at bosætte sig i.

•Applicer din valgte klæbemiddel til både læder overflade og metallets overflade.

•Tryk på hold i læder og metal overflader sammen. Dette skal gøres straks, hvis du bruger en quick-dry superlim produkt til at undgå limen tørrer ud.

•Hold to overflader sammen indtil et stærkt bånd er dannet. Obligationen vil blive dannet hurtigt med super lim og gummi cement. Hvis du bruger en shellac lim, skal du tillade omkring 72 timer til at tørre før vedhæftning er fuldført.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com