Hvorfor min vandrør vibrere & larmer?

May 5

Hvorfor min vandrør vibrere & larmer?

Vandrør i dit hjem har en simpel job at gøre. De sikre du har en forsyning af vand, ikke kun til at drikke, men til brusere, madlavning, vask og andre vigtige opgaver. Generelt, du behøver ikke at bekymre dig for meget om dine rør, men lejlighedsvis, de kan begynde at gøre lyde, at hæve et rødt flag. Når rør gør mærkelige lyde eller vibrerende, er disse betingelser typisk forårsaget af en af et par faktorer.

Vand Hammer

Vand hammer, også kendt som hydraulisk chok, er en umiddelbar stigning i vandtrykket når hastighed eller retning af vand i rør ændres pludseligt. Det er mest mærkbar, når du slukker vandhaner pludselig eller starte eller slukke for apparater, der bruger vand, såsom opvaskemaskiner. En ventil stopper vandet pludselig, som det er slukket, og den nærmer sig vand smækker ind i det da det har tvunget til at stoppe. Hvis dine rør har en banging lyd og vibrere, når vandet er slået fra, er det sandsynligvis problemet. Du kan installere en trykreguleringsventiler ventil for at forhindre disse effekter. Vandslag er i stand til at gøre skade på rør og apparater.

Løs understøtter

Som vandet bevæger sig gennem forskellige hastigheder og diskenheder, det ændrer vægten af rørene, hvis dine rør ikke er korrekt understøttet, selv normale vandforbrug kan få dem til at vibrere eller selv banke mod hinanden. Installere rørbæringer vil holde dem på plads og gøre dem mindre tilbøjelige til at vibrere.

Temperaturændringer

Hvis du hører en tikkende eller banke lyd kommer fra dine rør, det lyder som om nogen trykker på anden siden af din hjemmets vægge, kan du normalt påtage sig nogen kører varmt vand et sted. Årsagen til denne uhyggelige lyd er udvidelsen af pipe materialer, især hvis du har PVC rør. Varmen fra vandet strømmer gennem rør fra vandvarmeren vil forårsage den rytmiske tikkende lyd som plastik eller andet materiale udvider og forårsager rør til at gnide mod nærliggende byggematerialer eller hinanden. Hvis det virkelig generer dig, kan du prøve at sænke temperaturen på din vandvarmer til at styre det eller overveje at isolere dine rør.

Luft i linjer

Rør kan vibrere og hakke eller spytte voldsomt, hvilket gør masser af støj, hvis der er luft fanget i dem. Hvis du har luft i et rør, der er forårsaget af en nylig reparation eller et andet spørgsmål, skal du behandle de ryster og spruttende pipes i kort tid, indtil luften er tvunget ud. Bare lade dine vandhaner på indtil vandstrømmen vender tilbage til normal.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com