Sådan fjerne & erstatte ryste sidespor

May 5

Sådan fjerne & erstatte ryste sidespor

Cedar gungre er en traditionel bygning materiale, der har været brugt i dele af USA i hundredvis af år. Selv om cedar ryster kan vare i årtier, eksponering for barske vejr, nedfrysning og optøning, og skadelig ultraviolet (UV) stråler fra sollys kan i sidste ende nedbryde sidespor og kompromittere dit hus beskyttelse. Dårligt forringet shakes bør fjernes, og nye shakes anvendes på væggene. En standard pitchfork kan bruges til at tage gamle cedar shakes. Derefter, når huset er kontrolleret og pakket med filt, en ny anvendelse af helvedesild kan installeres på huset.

Instruktioner

At fjerne de gamle Shakes og forberede væggene

•Opret en historie pole. Med din blyant, markere basen eller butt linje, hver selvfølgelig af helvedesild på 1-inch-by-3-inch-by-8-foot bord. Rullesten kursus bør være fordelt, således at omkring 40 procent af de underliggende rullesten kursus er udsat.

Hvis du kan lide layoutet af gamle helvedesild og du planer om at bruge den samme størrelse helvedesild for den nye sidespor, kan du markere linjerne butt af de eksisterende rullesten kurser på din historie pole. Du har også mulighed for at skabe et helt nyt layout.

Din historie pole vil tjene som reference, mens du arbejder. Sæt din pole mod huset til at markere din butt linjer; Brug derefter en plan og en kridtstreg til snap linje for hvert kursus. Afsat historie pole som du fastgøre kurserne, men holde det handy for mærkning efterfølgende butt linjer.

•Pry off de gamle, forringet shakes med en pitchfork. Skub pitchfork op under ryster, og træk i håndtaget tilbage mod dig selv til at løfte ryster og rive dem fri af sidespor.

•Brug et brækjern til at fjerne alle yderligere ryster, pitchfork var alt for besværlige eller lang tid at komme. Du kan finde det nemmere at bruge brækjern på de lavere kurser af shakes.

•Undersøg overflade for enhver negle forlod stikker ud efter fjernelse af ryster. Trække søm ud af beklædningen eller pund dem flush.

•Applicer 30-lb. filt på ydersiden af huset. Bruge en hæftemaskine til at fastgøre filt på plads. Du kan installere blinke på indvendigt hjørner at holde filt og forhindre rivning.

Du installerer den nye Cedar ryster

•Installer det første kursus. Start i bunden af huset. Linjen butt af det første kursus af helvedesild skal falde omkring 2 inches nedenfor det punkt, hvor huset hviler på fundamentet.

På det første kursus, til at fastgøre to lag af helvedesild, det øverste lag er fæstnet omkring 1/2 tommer lavere end det nederste lag. Denne dobbelte kursus af helvedesild vil give dit hus ekstra fugt beskyttelse i et sårbart område og vil også indstille den korrekte tonehøjde for efterfølgende rullesten kurser.

•Fasten hver enkelte rullesten med to korrosionsbestandigt negle. Rustfrit stål, hot-dyppede overtrukket med zink og aluminium negle alle arbejder godt med cedertræ helvedesild. Drev hver søm omkring 2 inches over linjen butt selvfølgelig rullesten over og omkring 3/4 tommer fra hver kant af rullesten.

•Lad om en 1/8-inch hul mellem hver rullesten at give mulighed for udvidelse.

•Stagger hvert kursus af helvedesild. Udligne forskellene mellem helvedesild mellem ét kursus og næste med mindst 2 1/2 inches. Dette vil øge den samlede vandtætheden af sidespor.

Tips & advarsler

  • En gennemtrængende, olie-baserede pletten vil give din sidespor med ekstra fugt modstand såvel som beskyttelse mod UV-stråler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com