Hvordan man opbygger en swimmingpool med Besser mursten

May 5

Hvordan man opbygger en swimmingpool med Besser mursten

Hvis du nogensinde har tænkt, du vil aldrig hældes kunne spare nok at bestille, swimmingpool, din familie beder om, overveje at bygge det selv med Besser blokke, cement blokke designet med hule centre til at acceptere cement til en stærk, integreret swimmingpool struktur. Med fleksibilitet til at vælge din egen pool dimensioner og dybde, kan du oprette noget fra en ene-lane lap pool til et kvarter svømning destination. Med nogle omhyggelig planlægning, passende baggård plads og et par à la carte professionelle tjenester, kan du opbygge en pulje til rivaliserende enhver professionel job.

Instruktioner

•Opret en cement pad omkring omkredsen af webstedet udgravede pool hvor vil du lægge i Besser blok vægge; puden bør være ca 3 inches tyk og 8 inches lang. Bruge stykker af 2 x 4 tømmer til at oprette på langs grænserne til at indeholde den våd cement, indtil det hærder (omkring to til tre dage); fjerne tømmer.

•Forbered mørtel. Planteskovl, eller glat, et lag af mørtel på toppen af cement pad, en sektion ad gangen, og derefter placere en base lag af 20,45 Besser blokke; du vil bruge 20,45 mursten kun på den første runde af pool vægge til at aktivere cementen anvendes senere for at flyde problemfrit fra gulvet i poolen og op de første mursten i vægge uden en fælles. 20,45 Besser blokke har to åbne hulrum til at danne et "E" form hvor cement kan flyde i. Som du placerer blokkene, bør de rørende side til side; du lægger ikke mørtel mellem dem. Check for niveau med et niveau. Kontrollere rethed af hver række med en plumb linje ved at holde en slutningen af strengen mod slutningen blok og anden enden mod blok i den modsatte ende. Linjen bør være lige mod hver blok i rækken.

•Fortsæt med den anden række, denne gang med 20.48 Besser blokke---"H" blokke--- og 20.21 hjørne bond beam Bessers i hvert hjørne. Corner blokke har ende og side paneler, der kan være fjernet, eller slået ud, til at rumme strømmen af cement senere i processen. Banke ud i slutningen af hjørne blokken støder op til den væg det er ved at færdiggøre, og siden af blokken støder op til den næste pool side. Dette og hver efterfølgende række bør være mortared i seng leddene---kun mellem rækkerne.

Fortsætte placere blokke på toppen mortared toppen af den foregående række, indtil du når den sidste række. Sørge for, at under opførelsen, Besser brikkerne ikke udsættes for fugt; dække dem om natten eller under dårligt vejr til at holde dem tørre. Også sørge for at aftørre overskydende mørtel fra væggene, mens du opbygger.

•Sæt top kurset ved hjælp af 20.62 Besser blokke---"C" formet piers---placere top kurset med de åbne sider af sten vender udad---denne blok konfiguration giver dig mulighed at afslutte den øverste kant med klare flise eller en hældte gangbro. Lim disse 20.62 klodser til de forrige kursus af 20.48 blokke ved hjælp af en vandtæt lim, udviklet til dette brug. Også anvende klæbemiddel er anbragt mellem blokke på denne øverste række kun. Vær sikker på at forlade en blok eller to i den ene ende af poolen, hvor du vil placere en hulske kurv.

•Opkald en blikkenslager installere poolen afløb rør og filter røret. Blikkenslageren bør ikke sætte rør inden for murstensvægge, men under muren på ydersiden, da rør i væggen ville svække dens strukturelle styrke ved at danne luftlommer.

•Line bunden af svømmebassinet med en seng af grus omkring 3 inches tyk. Placere en plastik dampspærre, klippe til størrelse, på sengen af grus. Næste lå metalnet forstærkning materiale på toppen. Anbring L-formet armeringsjern "starter" barer med ene ende inde i væggen og den anden ende tilsluttes den trådnet styrkelse lag. Sted stål armeringsjern skåret til højden fra inden for hver top mursten, til bunden af væggen. Konsultere en konkret ekspert om råd, hvis det er nødvendigt.

•Opkald til en cement lastbil til at pumpe i cement til swimmingpool etage. Sørg for, at cement teknikere vibrere stoffet på plads, og også at stoffet fylder i kurset base af Besser mur mursten. Medmindre du er dygtig til cement efterbehandling, har eksperterne færdig overflade, og sørg for, at pool gulvet problemfrit er bundet til det første kursus af sidevæggene ved at oprette en buet overflade hvor to mødes. Har yderligere cement hældt i blok hulrum fra toppen, kontrol for at fjerne luftlommer og helt fylde blokke.

•Tillad cement hærde helt. Ring i en entreprenør fliser, gips eller male indre af poolen, hvis du måtte ønske. Tilsæt vand.

Tips & advarsler

  • Site din pool, hvor den kan modtage sollys det meste af dagen.
  • Bruge aktive eller passive solenergi til at opvarme vandet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com