Hvordan man kan beskytte tagrender fra Ice

October 1

Hvordan man kan beskytte tagrender fra Ice

Som bladene begynder at skifte farve og temperaturerne begynder at køle, husejere i kolde klimaer starte forberedelserne til vinteren. Winterizing et hjem indebærer fastsættelse af kladder og re isolerende døre og vinduer. Det indebærer også beskyttelse dine tagrender fra isen. Ice dæmninger på dit tag og i dine tagrender kan forårsage alvorlige problemer. At fjerne is fra tagrender, når frosne, er vanskelig og undertiden kan beskadige tagrender. Winterize dit gutter inden den første sne og udføre rutinemæssig vedligeholdelse for at undgå potentielle problemer.

Instruktioner

•Klart ud døde blade, kviste og andet snavs inden den første snefald.

•Line tagrenden og nedløbsrør med elektrisk opvarmning wire. Sikre du har nok wire til at nå frem til en stikkontakt på ydersiden af dit hus. Forudgående til en dårlig isslag, eller før du går i seng om natten i løbet af vinteren, stik i den varme ledning til at holde tagrender klart.

•Anvend en taget rake til at fjerne overskydende sne fra taget af dit hjem. Dette vil forhindre nogle af at sneen smelter og genindfrysning i dine tagrender.

•Klart is dæmninger på dit tag med en is smelter sok. Oprette en simpel isen smelte sock, fylde ben af et par gamle strømpebukser med isen smelte (tilgængelig på de fleste isenkræmmere) og binde det lukket. Placer legging ved is-dæmningen, hvis en danner på dit tag.

Tips & advarsler

  • Undgå forsøger at smelte væk isen med varmt vand. Ifølge en artikel i "Chicago Tribune" fører denne metode typisk til flere problemer, som varmt vand snart køler og bliver isen sig selv. Dette kan medføre vand at sive ind i uønskede steder omkring dit hjem, som under helvedesild af dit tag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com