Dele af en blomst glødetråd

May 6

Dele af en blomst glødetråd

Når du ser på en enkel blomst, indeholder i midten af blomsten generelt en emergent struktur kaldet pistil omgivet af talrige filamenter toppet med club-formede strukturer, normalt støvede gul i farven. Disse filamenter støtte mandlige blomst strukturer og spiller en vigtig rolle i seksuel reproduktion af blomstrende planter, sikrer dannelsen af frø og frugter, og i sidste ende, spredning af genetisk diversitet.

Glødetrådens

Glødetrådens selv opstår fra midten af blomsten, en lang, delikat struktur. Selvom temmelig nondescript i sig selv, serverer glødetråden en vigtig funktion for blomsten. Det giver den strukturelle støtte til produktion af pollen støvknapperne på toppen. Som Arizona Cooperative udvidelse forklarer ved at udvide støvknapperne udad, øger glødetråden sandsynligheden for at vinden eller en bestøver vil transportere pollen til en anden blomst.

Anther

På toppen af hver glødetråd, vil du finde en club-formet anther. Støvknapperne producerer pollen og sandsynligvis udviklet sig fra almindelige blade med pollen-producerende celler på deres overflader, ifølge Estrella Mountain Community College. Inden for hver anther, opstår en af flower's vigtigste reproduktive opgaver: produktion af pollen.

Microsporangia

Hver anther indeholder fire særlige celler kaldes microsporangia. Microsporangia gennemgår en celledeling processen hedder meiose. Normalt, når en celle deler sig som en del af normal vækst, dubletter det dens genetiske materiale før division, således at hver datter celle modtager et komplet sæt af kromosomer, hver indeholder to versioner af hvert Gen. Under meiose deles kromosomerne i halve, således at hver datter celle modtager en snarere end to gener. Meiose i microsporangia producerer pollen.

Pollen

Hver celle, produceret af microsporangium, deler til gengæld for at danne en pollen korn. Pollenkorn indeholder plantens sædceller, samt vegetative celler--disse celler ikke direkte involveret i reproduktionen--, lette befrugtning af frø, ifølge pensioneret Harvard biologi professor John W. Kimball. Pollenkorn er lille nok til at være let windborne eller udført af en bestøver, såsom en honningbi, til en anden blomst. Når der, pollen korn klæber til den kvindelige struktur, kommer pistil og den vegetative celle i kornet til at arbejde producerer en pollen tube, der strækker sig ned på længden af pistil og ind i blomstens æggestokken. Når først færdig, rejser et par af sædceller ned pollen tube, hvor en befrugter æg inde i æggestokkene, danner et frø, og den anden forener sig med andre mødres celler til at generere frøhvide, en nærende stof, der vil nære sætteplante efter spiring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com