Hvad er et frø frakke?

May 6

Har du nogensinde kigget på et frø? Det er fantastisk hvordan at små, hårde ting kan være kilde til en have, blomsterbed eller stueplante, selv et kæmpe træ. Alle frø er omfattet af en frø frakke. Denne frakke er en fantastisk ting ved sig selv.

Betydning

En frø frakke beskytter embryo af et nyt anlæg. Det er en membran, der vokser og frakker fosteret efter spiring i moderplanten. Beliggende inde i pelsen er den hvilende embryo, Kimblad eller frø blad, gitteseverinsen eller første løvblade et sætteplante og radicle--det sidstnævnte, der er begyndelsen rodsystem. Har til huse i frø pelsen er næringsstoffer, hvis fosteret har brug for dem, før det er stand til at samle ernæring fra den jord, den er forankret i.

Funktion

Frø frakke eller testa, kan være uigennemtrængelige, især i lange vækstdvale frø. Vækstdvale er sikret, fordi frøene ikke kan være let brudt ind i eller ud af. Disse frø skal blive ridset (scarified), hakkede eller delt åben tvinge dem til at gøre det muligt for spiring og vækst af et nyt anlæg. Andre frø spirer lettere ved at blive plantet direkte i fugtig jord eller ved at være gennemblødt i vand i et par timer for at blødgøre testa. Indholdet af frø pelsen beskyttes, indtil det er tid for dem at producere nyt liv.

Funktioner

Frø kan være levedygtig kun for et par dage op til hundreder eller tusinder af år. I almindelighed, er frø levedygtige på godt 15 år hvis gemt korrekt i containere, der er i et køligt, mørkt sted. Frø frakke vil tørre ud hvis i et varmt område. Hvis frø pelsen er i kontakt med fugt i en længere periode, det vil være overtrådt og fosteret vil forringes eller ødelægges af bakterier.I nogle tilfælde kan frø pels være stærk nok til at modstå saft i en dyrets fordøjelseskanal længe nok til at være passeret sit system og transporteres til en anden placering. Det vil derefter falde til jorden, og en ny plante eller træ vil vokse i dette nye sted.

Størrelse

Frø kommer i alle størrelser og former. Frø frakker har også en bred vifte af teksturer og optrædener. Nogle har vedhæng. En aril kan findes på en muskatnød frø, en Myrelegemer på Lærkespore, og hår vil blive fundet på bomuldsfrø. Du vil måske bemærke ar kaldes hilum på frø. Dette er det område, hvorpå frøene blev knyttet til ovule af moderplanten. Når frøene er smittet med bakterier eller sygdom, kan dette område starte viser misfarvning eller mottling.

Overvejelser

Dyr og mennesker er i stand til at spise eller bide igennem frø frakker. Vi spiser solsikkekerner og jordnødder, f.eks. En frø pels på peanut er en brun, papery dække, men pelsen på en kokosnød er så stærk, vi er nødt til at bryde det åbne, normalt efter piercing det med et værktøj. De mindste frø, som sennep og petunia, kan vejer mindre end 1 g, mens dobbelt coconut palm tree frø vejer op til 60 lbs.. Frø pelsen er en utrolig ting, da det beskytter embryo af de ting, vi behøver for at vokse til at overleve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com