Klassificering af paraply-træ

May 7

Også kendt som blæksprutte træet, er træet paraply en angiosperm hjemmehørende i Australien og Sydøstasien. Dette træ er i stand til at vokse i US Department of Agricultures hårdførhed zone 10; denne zone omfatter lande med tropiske miljøer såsom Florida og Hawaii. Klassifikationssystemer Linnaeus og Angiosperm Phylogeny Group list paraply-træ i plante-riget sammen med alle plantearter i verden.

Schefflera actinophylla

Schefflera actinophylla er navnet slægt og art af paraply-træ. Når den bliver kønsmoden, vokser paraply træet til ca 50 fod høje. Paraply træer er stedsegrønne, hvilket betyder, at de ikke mister deres blade i efteråret og vinteren. I løbet af sommeren producerer dette træ 10 til 15 stængler med røde blomster og bær. Gartnere plante normalt dette træ som en kilde til skygge for blomster, der kræver delvis skygge at vokse; paraply træer har brug for fuld sollys til vækst.

Vedbend-familien

Paraply træer hører til vedbend-familien familie af træer, mere almindeligt kendt som Aralia eller vedbend familier. Vedbend-familien familie i de fleste tropiske træer og funktioner mere end 70 slægter og 700 arter, ifølge University of Hawaiis botanik afdeling. De fleste vedbend-familien træer vokser på steder med tropiske klimaer. Disse træer er flerårige, hvilket betyder, at de lever længere end et år. På vedbend-familien træer er bladene normalt i alternative holdninger på en stænglen eller filial, hvilket betyder to blade ikke er modsatte af hinanden.

Apiales

Klassifikationssystem Linnaeus lister Apiales som den plante rækkefølge for Schefflera actinophylla. Denne orden af dækfrøede planter har cirka 4.000 arter. De to primære familier af Apiales orden er vedbend-familien og skærmplante-familien. Alle træer i Apiales rækkefølge har evnen til at selvbestøvende for reproduktion. Apiales planter har også blomster med en ovule eller en umoden frø. Bortset fra paraply træer er andre planter i rækkefølgen, Apiales gulerødder, ivy, persille og hemlock.

Eudicots

Eudicots er en clade-- eller gruppe af organismer--af planter i klassifikationssystem Angiosperm Phylogeny Group. Paraply træer er eudicots. Næsten er 75 procent af alle dækfrøede planter eudicots. Alle eudicots har to embryo blade inden for deres frø; disse type af planter er kendt som dicots. De fleste dicots er medlemmer af Eudicot clade. Roser, ærter, Mælkebøtter, ahorn træer og Forglemmigej er andre eksempler på eudicot planter. Undertiden henviser botanikere til eudicots som tricolplates, fordi en eudicot pollen har tre porer.

Angiosperm

Angiosperm phylum repræsenterer alle blomstrende planter på jorden. Dækfrøede planter afvige fra nøgenfrøede da en dækfrøede planter frø er i sine blomster; nøgenfrøede frø er i kegler. Andre dele af kroppen af en angiosperm plante er stængler, rødder og blade. De dækfrøede har flere plantearter end nogen andre vegetabilske phylum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com