Sådan reparation malet gips

May 7

Sådan reparation malet gips

Du kan reparere drywall selv, om væggen er bittesmå søm huller eller buler og ridser som følge af genstande såsom møbler gnide mod det. For malet gips ligger tricket i matchende farve og tekstur af maling omkring lappe. Heldigvis, tekstur er ikke alt for svært at matche, og dygtige blanding kan gøre små forskelle i farve mindre mærkbar. Hvis du ikke har nogen af de oprindelige væg maling tilovers, kan du prøve at skår et lille afsnit--om størrelsen af et kvartal--overflade i nærheden af den del, der skal repareres. Mange maling butikker har maskiner, kan computer-match farver fra en stikprøve, og en dygtig maling degnen kan komme tæt uden brug af computer matchende.

Instruktioner

•Sand ned eventuelle beskadigede dele, der holde ud forbi væggens overflade, som spændte områder omkring en bule.

•Klippe ud af drywall omkring store huller, der går hele vejen igennem indtil du finder en stud på begge sider af hullet. Skære en skrot af Gipsvægge til at passe den nyligt cut hul så stramt som muligt og skru den på plads. Sand omkring den nye patch og spredes et tyndt lag af fælles sammensatte over den lappe og omegn. Tryk på et stykke drywall tape over eventuelle mangler og glat det med mere fælles sammensatte. For små huller og buler, der kan være fyldt med fælles sammensatte alene, er dette trin ikke nødvendigt.

•Scoop en stor mængde af fælles sammensatte på en spartel og sprede det over den bule eller frisk patch. Dreje den spartel til den rene side og trække det på tværs af væggen, presser på for at holde det flush, i retningen vinkelret på den måde du sprede stoffet på. Brug denne metode til at slippe af med eventuelle ekstra fælles sammensatte, og lad det tørre grundigt, normalt natten. Gentag processen, hvis sammensat krymper og efterlader yderligere huller.

•Sand den udfyldte nye overfladen indtil det er glat. Hvis den oprindelige væg blev malet med en rulle, brug en rulle til at male patchen, som der vil hjælpe matche tekstur; Brug en børste, hvis en pensel eller sprøjte blev oprindeligt brugt.

•Paint væg mindst 3 inches ud over patch i hver retning ved hjælp af maling, der matcher den overordnede vægfarve så tæt som muligt.

•Dampen en svamp og klemme ud alt vandet du kan. Skamplet i den våde maling med svamp, arbejder fra de yderste 3 inches af den malede overflade og duppe svamp udad i en linje, der udstråler fra centrum af patch, at lade svampen bære mindre og mindre maling som du flytte længere ud. Gentag dette rundt i hele kanten af patch til at blande ud farven i den eksisterende maling.

•Gentag den samme proces, hvis en anden maling pels er nødvendigt, arbejder den svamp længere ud langs væggen ud over det første lag maling.

Tips & advarsler

  • Skyl svampen, hvis det bliver alt for mættet med maling, Sørg for at presse så meget fugt som muligt efter skylning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com