Hvornår man skal plante eukalyptus?

May 7

Hvornår man skal plante eukalyptus?

Hvis du er på udkig efter en dramatisk erklæring du tilføjer til din landskab, kan ikke man gå galt med en eucalyptus plante. Dog kan at kende ins og outs af voksende sådan et anlæg være lidt tricky. Med over 500 forskellige planter i slægten findes der masser af information om pleje af eucalyptus planter. Start med at lære grundlæggende i sorten du ønsker at vokse.

Tænk småt

Eucalyptus planter vokser i et meget hurtigere tempo. Ofte kan de vokse over 10 fod om året. Disse planter har også en meget følsom rodsystem. Check for at se, hvis anlægget er pot-bundet. Trække planten ud af beholderen og se, hvis rødder har svøbt omkring snavs kuglen. Plantning en pot-bundet planten kan stunt eucalyptus vækst i år. Tror små og sund, når du køber din model.

Vælg et godt miljø

Eucalyptus foretrækker veldrænet jord i fuld sollys. Være sikker på det har læ fra stærke eller kold vind. Vand og befrugte ofte indtil anlægget er modne. Hvis jorden bliver for tør, kan du stunt sin vækst eller dræbe anlægget helt. Men når moden, eucalyptus er tørke tolerant og modstår skadedyr på grund af sin stærke duft.

Anlægget i foråret

Selvom det kan være plantet på ethvert tidspunkt af året, er om foråret normalt bedst i koldere regioner. Dette giver plante tilstrækkelig tid til at sætte sine rødder, før vinteren sætter ind. Hvis du skal plante om vinteren, komme det ind i jorden hurtigst muligt og barkflis stærkt. Forlader det i puljen bliver root bundet er værre end flytte det ud i kulden.

Ikke spil

Ejerkrav eucalyptus kan være en stor fejltagelse. Ejerkrav bør kun ske, hvis det er absolut nødvendigt. Mange sorter af eucalyptus har et skævt voksende mønster, så vær sikker på, hvis du vælger at satse du ikke forstyrrer den normale vækst vane. Hvis du skal satse, kun i det første år og sørg for, at er det drejer sig om totale højde ikke længere end en tredjedel af træets samlede højde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com