Hvordan man laver en struktur for ærten planter til at vokse i

May 8

At gøre en struktur for ærten planter til at vokse i beskytter planterne mod insekter, skadedyr og ukrudt. Det giver alle fordelene ved en opvokset have. Strukturen består af en cement blok væg, som du kan udfylde med høj kvalitet jord. Placere et espalier i strukturen giver pea plante en forsamling at klatre op, giver maksimal luftcirkulation, beskytter den mod jorden rot og giver mulighed for maksimale solen penetration. Det kræver ikke teknisk ekspertise eller en række værktøjer til at konstruere pea plante struktur. Pea plante struktur er ikke svært at afvikle når det er nødvendigt.

Instruktioner

Pea plante struktur

•Kontrollér en beslutning om, hvor stor pea plante struktur vil være og hvor det skal placeres. Vælg et niveau stedet, der ikke er i vejen for overskydende vandafstrømning og ud af den normale trafik mønster af gården eller haven.

•Calculate hvor mange konkrete blokke vil være nødvendigt at opbygge enten en kvadratisk eller rektangulær struktur - to blokke høj--på den placering, du har valgt. Den standard størrelse af en betonblok er 8 x 8 x 16 inches; en betonblok (ikke en slagge blok, som er lettere) vejer 29 lbs.

•Outline perimeter mur af pea plante struktur af snapping en kridtstreg mærke på jorden med en kridtstreg værktøj. Dette sikrer, at ærten plante struktur er bygget i lige linjer. Sted de stramt sammen ved at placere blokke ende til langs kridtstreg betonblokke. Brug en gummihammer til at forsigtigt tamp ned blokke ned i jorden, og sørg for de er plan med hinanden ved hjælp af en tømrer niveau. Udligne en anden lag af betonblokke direkte oven på det første lag. Ved hjælp af mørtel mellem murstenene er ikke nødvendigt, da blokkene vejer 29 lbs. og vil støtte jord inde pea plante struktur samtidig fremragende dræning.

Bygning af espalier

•Mix en lille mængde ad gangen betonblok mørtel blandes, tilgængelig fra hjem forbedring butik.

•Sæt et indlæg, der er 5 fod lang og 2 inches i diameter i de ende huller, der er i hver cement blok på de første to hjørner af væggen. Fyld hullet med mørtel og bruge en tømrer niveau, placeres mod siden af post, til at sikre stillingen står lige op.

•Flyt ned væg af betonblokke ca 3 fødder og placere en anden post i hullet i ene ende af denne cement blok, samt en i blok lige over det, og Gentag processen med mortaring polakkerne lige op. Fortsætte placere polerne hver 3 fod, indtil du har arbejdet rundt pea plante struktur. Tillad mørtel til at sætte oppe natten.

Bygning af espalier

•Measure 6 inches op fra jorden og fastgør den ene ende af en 10 gauge ledning fra et indlæg på tværs af pea plante struktur til indlæg direkte overfor det. Strække stramme wiren, vind wire sikkert omkring hver post og vride det stramt.

•Measure 6 inches ned fra toppen af hver post og fastgør den ene ende af en 10 gauge ledning fra et indlæg på tværs af pea plante struktur til indlæg direkte overfor det. Bruge et par side-kuttere at strække stramme wiren, vind wire sikkert omkring hver post og vride det stramt.

•Tie en længde af tunge sejlgarn til toppen af hvor wiren er fastgjort til den pol og løkke det ned til bunden af metaltråd til den ene ende af pea plante struktur. Fortsætte processen med looping sejlgarn på de øvre og nedre ledninger, forlader omkring 1 fod mellem hver sløjfe. Gentag den samme proces på de resterende stillinger.

•Fyld betonblok pea plante struktur med ren sandet lerjord jord til inden for 2 inches af toppen af omkredsen væg. Plante ærter og uddanne dem til at klatre på espalier, efterhånden som de vokser.

Tips & advarsler

  • Det er nødvendigt at anvende mørtel kun i hullet på de blokke, der holder stillingerne oprejst.
  • Bland kun nok mørtel til sidste 30 minutter af arbejde på et tidspunkt.
  • Bære en respirator eller ansigt maske samt handsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med mørtel, da støvet er skadelige.
  • Placer ikke vægt mod eller på væggen. Mørtel i hver 3 fødder af betonblok væggen vil holde væg sikkert nok til brug som en støttemur, det er ikke ment som en vægt-bærende væg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com