Instruktioner om hvordan man laver en hjemmelavet krydderihylde

October 5

Instruktioner om hvordan man laver en hjemmelavet krydderihylde

Der er mange typer af spice stativer på markedet; stativer, der holder seks til 12 krydderier, stativer lavet af træ eller rustfrit stål. Men det er nemt at lave din egen krydderihylde derhjemme ved hjælp af materialer fra din lokale hjem reparation butik. Gøre en hjemmelavet krydderihylde, der holder så mange krydderier som du ønsker, i alle farver, der kan monteres overalt i dit køkken og ikke drage op bordplads.

Forsyninger

Vigtigste levering skal du lave din egen krydderihylde er vinyl støbning. Selvom du kan bruge træ eller selv glas til at gøre dette projekt, vinyl er let at arbejde med, skåret, og det er også billigt. På din lokale hjem forbedring forhandler, købe firkantede stykker vinyl støbning, som er hvid plastik og ser næsten ligesom styrofoam. Du vil gøre hver hylde ud af længere stykker af støbning, med kortere stykker løber lodret for at forbinde hver hylde. Målingerne kan variere afhængigt af størrelsen af krydderihylde, som du vil bruge, men du kan bruge to 12-tommer stykker for hver vandret hylde som en guide. Sørg for støbning du køber er bred nok til de krukker du bruger, så godt. Du skal også hvid brads eller negle vedhæfte kantlisten på væggen. Køb flasker til krydderier fra en home varer butik eller endda en dollar butik.

Proces

For at gøre din hjemmelavede krydderihylde, simpelthen negle hver ende og midten af støbning ind i væggen. Måle hylder til Sørg for der er nok plads i mellem hver hylde til flasker til at stå oprejst. En variation af denne metode er at gøre hylderne dybere og placere dem tættere sammen, således at du kan lægge flaskerne på deres sider. Label flasker ved at skrive navnene på hvert krydderi på en lille rund mærkat på låget. For et pænere look, Udskriv etiketter på en computer. Organisere krydderier alfabetisk, så du kan finde dem nemt, eller organisere dem af hvor ofte du bruger dem; for eksempel, bruger placere krydderier du mest i alfabetisk rækkefølge på øverste hylde.

Dekorationer

For at tilføje lidt farve til din krydderihylde, male vinyl støbning med akryl maling i en farve, der passer til dit køkken. Bruge sølv maling, hvis du har en masse af rustfrit stål i dit køkken, eller brug en farve, der passer til væggene. I stedet for maling, dække krydderihylde i tapet eller håndværk papir at tilføje farve eller gøre det ser mere dekorative.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com