Fejlfinding en Hot Tub varmelegeme

May 9

Indskrivning magten

Med dit spabad vandvarmer tilsluttet, tjekke din afbrydere. Sørg for, at stikkontakten i din vandvarmer er tilsluttet er i orden. Brug din spænding testeren til at teste Socketen. Hvis der er strøm i stikkontakten, skal du bruge din flad bladet skruetrækker og fjerne panelet, der dækker din opvarmning enhed. På stort set alle opvarmning enheder, vil der være en rød reset-knap, som vil blive placeret i bunden af enheden. Find, og skub det. Hvis enheden stadig ikke varme efter dette, vil du nødt til at udskifte varmelegemet.

Udskiftning af varmeelement

Tag varmt karbad varmelegeme. Elementet front vil ligne en stor bolt. Det vil være på siden og du kan ikke gå glip af det. Der vil være to ledninger, der vil blive knyttet og bliver nødt til at komme ud. Brug din fladt hoved skruetrækker, og fjern ledningerne. Tage din skruenøgle og skru det. Når skruede, trække det af kroppen, varmelegeme. Dette element skal tages i en isenkræmmer skal sammenholdes med andre elementer, så du får den nøjagtige samme. Når du har et nyt, vende proceduren og skrue den tilbage til varmelegeme enhed. Re-vedhæfte ledningerne med din flad bladet skruetrækker. Sætte adgangspanelet tilbage på, fylde op i karret, og du er god til at gå.

Picking de rigtige reparatør

Hvis du har prøvet begge disse ting og din vandvarmeren virker ikke, så nødt du sandsynligvis til at kalde en reparatør. Sørg for, hvem du taler med lytter til dig og anerkender de oplysninger, du har erfaringer fra din fejlsøgning. Dette bør spare dem tid og du penge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com