Regler for vinden tårne

May 9

Regler for vinden tårne

Vind tårne er investeringer, der vil spare dig penge og potentielt endda gøre dig penge. En vind tower er fleksibel i lokale forsyningsnettet så magt er automatisk suppleres og i nogle tilfælde solgt tilbage til din utility udbyder.

Lokale koder

Alle vind tårne er underlagt statslig regulering, som vil variere fra område til område. American Wind Energy Association er udarbejdelsen af en reference for alle lokale vind energi koder til at gøre det lettere for bygherrer til at overholde.

Byggeri

Føderale regler kræver, at private eller offentlige virksomheder tillader vinden energisystemer skal synkroniseres med deres gitter ifølge "Energi Bibelen." På grund af dette, skal ledninger og byggeri være afsluttet til staten kode. Magt skal matche frekvens, spænding og strøm kvaliteten af elselskabet.

Emergency slukke

Medarbejdere i det lokale energileverandør skal beskyttes. Alle vind tårne knyttet til utilities elnettet skal blive rigget med en enhed, der tvinger dem til at lukke ned i tilfælde af en strømafbrydelse. Denne måde, ingen er i fare for elektrisk stød, når du arbejder på linjerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com