Hvordan man kan opretholde kvarts bordplader

May 10

Quartz bordplader bevise praktiske samtidig også tilføje luksus til dit hjem. Med en bred vifte af farver og unikke mønstre at vælge imellem, modstår denne porøs sten pletter og spild, hvilket gør rengøring en brise. Uanset om dit køkken bordplader er lavet af kvarts eller du har et quartz badeværelse forfængelighed, vil bevare overfladen korrekt bidrage til at sikre det forbliver smukke og varer en levetid.

Instruktioner

•Rengør din kvarts bordplader som nødvendige med en blød klud og varmt vand. For normale, daglige rengøring er dette alt, hvad der er nødvendigt. Mild parabol sæbe og varmt vand kan bruges til dybere rengøring. Genstridige pletter på bordplader, bruge en vandlåsens brun sæbe og nonabrasive skrubbe pad. Skyl bordplader med vand og tør den af med en klud helt.

•Brug varme puder eller Bordskånere ved fastsættelsen af hot emner på bordplader. Kvarts kan tåle temperaturer op til 150 grader Fahrenheit, men noget varmere kan beskadige overfladen. Undgå at placere opvarmet hår-styling værktøjer på bordplader.

•Hold stærke kemikalier og opløsningsmidler fra din kvarts bordplader. Ovn rengøringsmidler, dræne rengøringsmidler, gulvet strippere og lignende barske produkter kan etch og beskadige overfladen.

•Vær forsigtig ved brug af tunge eller skarpe genstande i nærheden af din kvarts bordplader. Selvom kvarts er holdbart, kan den tilhugget eller revnet fra tunge genstande rammer overfladen, især omkring hjørner. Kvarts er bunden resistente, men ikke fuldt ridsesikker, så du altid bruge et skærebræt på din bordplade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com