Sådan kan kødsauce

May 10

Sådan kan kødsauce

Canning kan være en sikker og økonomisk måde at bevare kvalitetsmad derhjemme. Du kan spare penge ved konservering din egen særlige kød sauce opskrift med et pres canner. Bare gøre et stort parti og gemme i kvart eller halv størrelse krukker til senere brug. Du skal bruge en pres canner i stedet for vandbad til mere effektivt bevare sauce. Blot forberede kødsovs og bruge din pres canner ifølge producentens anvisninger for det bedste resultat.

Instruktioner

•Forbered krukker, låg og ringe. Kog krukker, låg og ringe i 10 minutter. Lad den køle for nem håndtering.

•Fyld krukker med kødsovs, og sørg for at efterlade en tomme rum mellem sauce og toppen af krukken. Tilføje låg til konservering krukker og stramme ringe indtil LUN. Undgå over stramning ringe for at forhindre halsen af krukken fra at bryde under behandlingen.

•Sæt din pres canner på den største varmeelement på din kogeplade. Fyld pres canner med tre inches af vand, eller beløbet, der anbefales af fabrikanten. Tilføje fyldt krukker til konservering rack og lavere i pres canner. Tilføje et andet lag af krukker, evt. Anbring dækslet på canner og lås på plads.

•Tilføj den vejede gauge til canner, hvis det er relevant. Drej varme til høj og behandle kødsovs på de relevante pounds af pres og længden af tid, som anbefalet af din opskrift. Lyt til den vejede gauge at begynde jiggling det korrekte antal gange pr. minut til det korrekte tryk beløb. Eller se skiven gauge for at sikre det når det korrekte tryk beløb. Overvåge varme for at opnå og opretholde den korrekte tryk.

•Drej off varmen en gang passende behandlingstiden er nået, og tillade canner til trykket i 40 minutter før åbning. Fjerne dåse kødsauce med en krukke løfteren og sted på en afkøling rack.

Tips & advarsler

  • Typisk behandling for kødsovs med en trykmåler canner og dial er 11 pounds af pres, behandles i 60 minutter for pint krukker og 70 minutter til quart krukker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com