Hvilke kemikalier skal du starte din Swimming Pool?

May 10

Hvilke kemikalier skal du starte din Swimming Pool?

Puljer kræver fire vigtigste kemikalier at gøre vandet swimmable: klor, syre, algaecide og soda ash. Disse er tilgængelige i forskellige former fra lokale pool levering butikker eller store detailbutikker. Lav eller ingen kemikalier skaber grobund for patogener, mens høje kemikalier forårsager hud- og øjenirritation. Mængden af hvert kemikalie afhænger dit poolsystem størrelse og filtrering. Pool butikker tilbyder gratis eller billig vand testning for nøjagtige kemiske målinger.

Klor

Klor fungerer som et desinfektionsmiddel til poolen. Det dræber alle patogener, herunder bakterier, der kan leve i bassinvandet. Klor er en nødvendig og undertiden dagligt krav for en sund pool. Det kan købes som en flydende eller fast og kan være faldet direkte i poolen eller i en flydende dispenser. Natriumhypochlorit og calciumhypochlorit er de to mest almindelige former for pool-baserede klor. Stabil klor er en type af klor, der indeholder en stabilisator, mindske behovet for yderligere klor over tid. Alle typer af klor kan være farligt at tøj og hud, og kontakt med det bør undgås. Pool ejere bør forsøge at skabe en pH balance niveau 7.2.

Syre

Fordi klor er et alkalisk materiale, øger tilføje klor til pool vand pH-niveau. Tilføje syre til en pool kan sænke pH til et sikkert niveau for svømning. Syrer er især farlige og skal håndteres med forsigtighed. Muriatic eller flydende syre skal du er utrolig stærk og derfor tager mindre til lavere pH, men er lige så farlig. Tør syre eller natrium disulphate, er mindre potent men stadig effektive. Hvis tilsætning af syre sænker pH niveauer for meget, kan soda ash tilføjes for at hæve dem til ordentlige niveauer.

Algaecide

En algaecide er et kemikalie, som specifikt er rettet mod alger, vandbaseret anlæg, der kan vokse i skæve bassinvandet. Algevækst kan forstyrre den kemiske balance og forårsage skader på vandfiltrering systemer, hvis væksten flytter ind i pumpehuset. Algedræbende kan variere i kemiske makeup og koncentration, og nogle er designet til specifikke alger stammer. Følg producentens anvisninger af din algaecide for de bedste resultater.

Balsam

En balsam eller klor stabilisator kan føjes til en pulje til at bidrage til at bevare klor effektivitet over en periode. Solens stråler reducere klor niveauer i bassinvandet ved at fjerne de resterende klor kemiske. Selv om der ikke kræves stabilisatorer, kan de reducere klor omkostninger afhængigt af klor anvendes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com