Mine hvidløg fra butikken dyrkning af spirer: Hvad skal jeg gøre?

August 12

Mine hvidløg fra butikken dyrkning af spirer: Hvad skal jeg gøre?

En nem måde at tilføje lidt ekstra smag og ernæring til din hjemmelavede måltid er af herunder hvidløg. Kokke, synes dog ofte at deres hvidløg pærer vokset spirer efter at have siddet ubrugt for længe på disken eller i køleskabet. At vide, hvad disse spirer er og hvad du kan gøre med dem. gør det muligt at forlænge levetiden af din hvidløg.

Hvad en spire er

Hvidløg pære, som du køber i en butik er faktisk i bunden af anlægget, som rødder under jorden, ligesom radiser, gulerødder og kartofler. Fordi anlægget hvidløg ikke producerer frø, anlægget forplanter sig via de nelliker, som de enkelte dele af en pære. TDet spirer, der vokser ud af hver enkelt fed er den begyndende af skuddet, der ville vokse op af jorden og blive den udsatte, bladgrøntsager grønne del af anlægget hvidløg.

Det er luftfugtigheden, der får du

Da hvidløg pærer og fed er dybest set i en tilstand af vækstdvale, inducerer venter på en chance for at begynder at vokse, at holde dem i et varmt og fugtigt miljø spiring og rode i fed. Selv temperaturer så lave som 45 eller 50 grader Fahrenheit kan bringe hvidløg ud af vækstdvale.

Forebyggelse af spirer

Fordi hvidløg kan spire så let, det er vigtigt at holde det i kolde, tørre betingelser--så lavt som 32 grader Fahrenheit--hvis du vil gemme det i en længere periode af tid. Disse lave temperaturer vil hindre fremspiring, men jo længere du gemme en pære, jo kortere sin hvileperioden vil være, når du tager det ud af disse betingelser. Til køkkenet opbevaring er et køligt, tørt, velventileret rum det bedste valg for forlænge livet for hvidløg pærer.

Hvordan til at håndtere spirer

Du kan stadig lave mad med spirende hvidløg, selv om det kan have mistet noget af sin smag. Skær hvidløg i halve, Fjern spire fra midten og kog med hvidløg som sædvanlig. Nogle opskrifter faktisk kalder for hvidløg spirer, så du kan gøre brug af planten forsøger at vokse på dit køkken hylde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com