Hvordan man kan beskære & befrugte Ayers pæretræer

May 11

Hvordan man kan beskære & befrugte Ayers pæretræer

Alle frugttræer kræver tilstrækkelige solskin og ernæring. Gartnere kan tilgodese disse behov med korrekt plantning websteder, kompost i jord, gødning og konsekvent beskæring. Ayers pæretræer er hårdfør ned til USDA voksende zone 5, men stadig kræver omhyggelig håndtering, når det kommer til beskæring praksis. Beskære din Ayers pære hvert år for at holde den sund og frugtbærende og gøde det mindst en gang om året.

Instruktioner

•Prune ayers pære træer hvert forår, nye vækst begynder, og før du tilføje gødning. Beskæring et pæretræ under sin vækstdvale betyder, at træet "vågner" sundere i foråret.

•Klippe grene og skud, der vokser i midten af træet, eller passere gennem centrum. Disse filialer ikke få solen eller luft til frugtproduktion og sutte træets energi uden nogen merværdi. Klippe grene 1 til 1-og-1/2 inches over hvor de opfylder deres foundation for at give træet plads til at danne en hård hud, og helbrede.

•Thin tilbageværende ydre blade til at forme planten og åbne det op til luften og solen. Afbrød vækst, der krydser over andre vækst eller ikke får solen. Gøre disse nedskæringer lige over en knop eller lateral stilk at tilskynde træ til ny vækst.

•Klippe lager træ, der brød i løbet af vinteren. Skær suckers i bunden af træet til roden, og skære væk eventuelle rodskud, der vokser fra toppen af træet. Suckers i toppen af træet vil vokse lige op og ikke ud og strække sig ud over resten af grenene.

•Mix 3 til 4 inches af organisk kompost ind i top 5 til 6 inches af jord i en 2-fods diameter cirkel rundt om træet. Denne kompost øger dræning og fugt fastholdelse og tilføjer langsigtede ernæring til jorden. Tilføje kompost to eller tre gange hver sommer at bevare træet.

•Tilføj afbalanceret eller komplet langsom frigivelse gødning granulat til dette samme område. Bland gødningen i top 2 inches af jord og vand i. Brug 10-10-10, 12-12-12 eller 15-15-15 gødning, og følg producentens anvisninger med hensyn til mængde.

Tips & advarsler

  • Pæretræer er self-ufrugtbar og kan ikke bestøve deres egen blomstrer. Altid plant mindst to pæretræer for at sikre bestøvning og frugt høst.
  • Ayers pæretræer vokse til 30 fod i højden og kan leve i over 50 år med den rette pleje.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com