Sådan foretages fejlfinding af en Swimming Pool pumpe, som ikke vil dræne vand fra en hulske

May 11

En fælles klage fra pool ejere er at deres pumpen fungerer, men det vil ikke trække vand fra pool hulske. Swimmingpool pumper bringe vand fra poolen til filteret for at holde vandet rent. Systemet skal være helt fri for luften og har ingen træsko til at arbejde ordentligt. Fejlfinding en pool pumpe er ikke fysisk svære, men kan være trættende, fordi flere mulige problemer kan forårsage pumpesystem til at fungere forkert.

Instruktioner

•Drej på pumpen for at sikre pumpen kører. Hvis pumpen ikke kører på alle, tjek effektafbrydere til Sørg for, at der er strøm til systemet. Hvis der er strøm, skal du fjerne elektromotor ved ombøjning ned af magten og fjerne motoren med en skruenøgle. Tage motoren til en pool butik for reparation eller udskiftning.

•Kontrollér pool for at sikre det er fuld af vand. Vandstanden under i skimmeren vil forhindre pumpen fra tegning vand.

•Tjek for træsko hvis vandstanden er passende. Træsko på skummer eller pumpe kurv er let at opdage. Lejlighedsvis vil blade eller pool legetøj komme forbi denne hulske kurv og indgive i røret mellem skummer og pumpen. Vedhæft et dræn rengøring blære til en slange til at tvinge vand ned rør og fjerne træsko. Hvis blæren ikke fungerer, skal du kontakte en pool reparationsservice for at fjerne tilstoppe.

•IDENTIFY luft lækager og hvis der er ingen træsko. En pool pumpesystem er designet til at være helt lufttæt. Utætheder giver mulighed for en pumpe til at trække luft i stedet for vand. En god måde at finde utætheder omkring vandrør er at dække hvert forbindelse med barberskum. Tænd for systemet, og observere hvert forbindelse. Barberskum vil blive indrykket, hvis luften er trukket ind i systemet på forbindelsen.

•Forbind-secure O-ring på filteret med en rørtang hvis ingen luft lækager er fundet i resten af systemet. O-ringen forhindrer luft ind i systemet på filteret. O-ringe forfald med alder, de er svære at passe ind i sted og kan forårsage lækager.

Kortindgangsdør en pool reparation selskab Hvis ovenstående trin er mislykket i bestemmelse af årsagen til pool pumpe problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com