Hjemmelavet fyrtårne

May 11

Hjemmelavet fyrtårne

Oprindeligt designet til at advare skib og andre havet går fartøjer at de var tæt på kysten på mørke nætter, tågede dage og under stormvejr, fyrtårne er blevet et ikonisk symbol på havet og seaside living. Gør din egen lighthouse, om at tilføje flair til din forhave, give dine børn en sjov struktur til at spille på eller faktisk lys op din baggård haven sti, bringer en rustik og salt element til dit hjem.

Funktionelle fyrtårne

Hvis du bor på kysten eller på bredden af søen, floden eller lagunen, lader at gøre en hjemmelavet lighthouse vandet håndværk ved de er i nærheden af en privat bolig i svagt lys. En rigtig velfungerende lighthouse skal du bruge en høj drevne kommercielle pære og en industriel strømkilde ligesom en generator eller en solar drevet motor. Du behøver ikke at holde din hjemmelavede fyrtårnet på til enhver tid selv, bare på især mørke nætter, tung båd trafik-lignende store helligdage og når du ønsker at vise det frem.

Værftet fyrtårne

Som led i baghaven, kan hjemmelavet fyrtårne opfylde en række roller. Som et midtpunkt for en køkkenhave, kan et fyrtårn dobbelt som en værktøj skur og holde alt det nødvendige udstyr til at vedligeholde haven. I børnenes legeplads tillader et fyrtårn børn fantasien køre vilde, som de ser til en imaginær havet og se skibene, der kommer i over horisonten. I forhaven lader et fyrtårn postkasse alle vide, søs fan bor her. Et fyrtårn på græsplænen vil gøre forbipasserende stoppe op og beundre.

Lighthouse møbler

Hjemmelavet fyrtårne kan også bruges inde i huset til at tilføje kystnære designelementer til stuer, soveværelser og køkken. Lighthouse lamper ledsage sen aften læsere i deres favorit lænestole, mens fyrtårnet affald kurve bortskaffelse af snavset servietter sjov og underholdende.

Lighthouse legetøj

For børn der kan lide bygning bylandskaber eller leger med legetøj både, er en hjemmelavet legetøj lighthouse sikker på at glæde. Legetøj fyrtårne kan omfatte stalde for du barns yndlings dukker eller actionfigurer og kan fremtrædende plads i scene af mock kampe. For dem, der ønsker at videregive en smule af kreativitet til deres børn, tilbyder at gøre et stykke legetøj fyrtårn en chance for at praksis træbearbejdning, keramik, papmaché eller endda origami.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com