Sådan Fortæl mellem mandlige & kvindelige Pecan træ blomster

May 11

Sådan Fortæl mellem mandlige & kvindelige Pecan træ blomster

Pecan træer er enbo, hvilket betyder det samme træ vil producere både mandlige og kvindelige blomster. Men, mandlige og kvindelige pecan blomster har meget forskellige udseender. Træ, en hjemmehørende i Nordamerika, har længe været en kilde til mad til både indfødte og tilflyttere fra Europa. De vokser ganske høj, ofte nåede mere end 70 fod i højden. Native til delene af den dybe syd, pecan er i samme familie som hickory og sort valnød.

Instruktioner

•Look på blomster på pecan-træet. Den mandlige blomster kaldes rakler. De er lange, hængende blomster, der vokser i klynger af to til otte, der er knyttet ved en fælles stilk. Hver blomst har tre til fem støvknapper, hver indeholder op til 2.000 korn af pollen. Den mandlige blomster vises før kvindelige dem på et pecan træ.

•Undersøg mindre blomsterne på træet. Hunblomster kaldes pistillates. Disse blomster hænge ikke ligesom de mandlige rakler. De fremstår som stjerneformede blomster. Hver blomst er ca. 5,5 mm til 8 mm i længden.

•Look for møtrikken. Befrugtede kvindelige blomster producere pecan nødder. Hvis du ser en umoden møtrik, ser du på en Hunblomst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com