Hvordan man høste sukkermajs & forlade skallerne

August 15

Hvordan man høste sukkermajs & forlade skallerne

Høst korn fra haven kræver at vide præcis Hvornår skal man høste råvarer. Normalt efter 20 dage fra væksten i de første silke tråde, vil majs gå til mælk scene. I løbet af denne fase, formen kerner og blive fyldt med en mælkeagtig væske, et tegn på, at kornet kan plukkes. Men at fjerne ørerne på det rigtige tidspunkt er tricky, fordi du ikke vil have majs, der er modnet for meget, eller majs med underudviklede kerner. På modne majs, kerner typisk vises buttet og silke vil være døde og brun, som angiver, at kornet er klar til høst.

Instruktioner

•Undersøg majs til at se, om det er klar til høst. Først inspicere silke toppen af kornet. Hvis silke ser brune og vises døde med lyse grønne avner, så er en god indikation af at du sikkert kan høste kornet.

•Peel tilbage en lille del af skallerne spidsen til at lede efter modne buttede kerner med små nær spidsen. Hvis du er stadig i tvivl, skal du stikke en kerne med en tandstikker. Hvis saften vises mælkeagtig i stedet for klart, så er det klar til høst.

•Beskyttelseshætte til at klikke ører fra stokken. Gøre en hurtig og nedadgående tryk på øret af majs, og så vride og trække. Den faste nedadgående twist vil forlade stokken på plads og indrømme jer hen til fjerne øre uden at forårsage skade.

•Sæt majs stadig i sin skallerne i kurv. Opbevares i køleskab kornet eller begynde at behandle dem til madlavning eller frysning. De varme temperaturer i madlavning vil nedbryde sukker i sukkermajs og øge mængden af stivelse.

•Lad avner på kornet. Fjerne avner og silke, kun når du er klar til at tilberede majsen, eller forberede langtidsopbevaring som indefrysning og konservering. Forlader skallerne på kornet beskytter kernerne fra skader, og det vil bevare fugt, hvilket forhindrer kernerne i tørring.

Tips & advarsler

  • Ikke høste majs, der er visne eller tørre skallerne eller misfarvet og underudviklede kerner.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com