Sådan Repot Spider planter

May 11

Sådan Repot Spider planter

Hvis du ikke har meget af en grøn tommelfinger, men er i markedet for en stueplante, er en spider plante det perfekte valg. Det kræver minimal pleje og er normalt svært at dræbe. I virkeligheden, det er sandsynligt, at trives, når den er indstillet på et sted, der modtager lys, indirekte lys og er vandes kun én eller to gange om ugen. I gang, men din edderkop plante vokser for stor til din pot, eller måske du ønsker bare at sætte det i en anden beholder. Uanset årsagen, kan du transplantation en edderkop plante nogen tid af året.

Instruktioner

•Fyld den nye beholder med en all-purpose pottemuld, stoppe 1 til 2 inches under kanten. Vælg en pottemuld mærket som steriliseret eller pasteuriseret, ifølge North Dakota State University forlængelse.

•Tag spider plante fra dets beholder. Børst nogle af jord forsigtigt med hænderne. Adskille anlægget i hånden, hvis du dividere det på dette tidspunkt. Divisionerne adskille nemt, så du ikke behøver en kniv.

•Kontrollér, et hul i den nye beholder jorden. Vask din edderkop plante i hullet, og sørg for det er kun som dyb, som det var plantet før. Let pakke jorden omkring rodklumpen at fjerne luftlommer.

•Kapacitet din repotted edderkop plante langsomt, bare længe nok for vandet til løbe ud den beholder drænhul. Dumpe eventuelle overskydende vand i underkop under din container. Vente fire til seks måneder før befrugtende anlægget.

Tips & advarsler

  • Spider planter skal plantes i jord, der kan dræne vandet godt, så sørg for at beholderen har en god drænhul.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com