Hvad er sifon Flushing?

May 12

Utility regninger er en kendsgerning, mange mennesker forventer at ankomme med posten hver måned. Sifon Flush blev påbegyndt i respons på en enorm vandregning, såvel som dens foreslåede indvirkning på miljøet.

Oprindelse

Walter Berry, opfinderen af sifon Flush, modtaget en gang en vandregning for sin fritidshus. På trods af at ingen havde brugt vand der i flere måneder, var gebyret astronomiske. Bær opdagede at det var nedbrydning af stopgarn beholde vand i tank af toilettet, som havde ført til lækagen og spildt utallige gallons af vand.

Produkt

I stedet for den traditionelle stopgarn fungerer sifon Flush ved hjælp af en luftboble. Skylning enhed, luftboble og vand i tank hjælp til at danne en sifon, der cirkulerer vand hele toilettet enhed. Luftboble blokerer også vand fra forlader tank i form af en lækage, således erstatte behovet for Stopgarnet.

Betydning

Et af de ledende mål af sifon Flush er at spare på vandet. Environmental Protection Agency skøn brugen af stopgarn i toiletter inducerer langsomt og "silent lækager" i mange hjem i hele USA og at hver enhed potentielt kunne tabe op til 500 gallons af vand hvert år. Ekstrapoleres på tallene for hele landet, kunne det være mere end 10 millioner gallons. Sifon Flush har potentiale til at begrænse disse noget alarmerende tal.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com