Hvordan at blege skjorter

May 12

Hvordan at blege skjorter

Ren, sprød hvide skjorter synes bare at tiltrække snavs og pletter. Selv ringe omkring kraven og sved mærker har tendens til at være mere udtalt på hvidt stof. Heldigvis er der nogle tricks, som du kan forsøge at hjælpe med at fjerne disse irriterende spørgsmål. Selv solen kan hjælpe dig med at returnere din hvide til deres naturlige tilstand. Med regelmæssig pleje og vedligeholdelse, bør du kunne holde foran spillet og undgå permanente pletter til dine skjorter.

Instruktioner

•Læs tøj retninger for pleje instruktioner. Dette vil afgøre, hvilken temperatur er ideel til at vaske dit tøj. Bruge den hotteste vand, der er tilladt for dine skjorter for de bedste resultater.

•Spot-rense farves områder ved at duppe området med en washrag og farve-safe blegemiddel eller eddike. Der er også plet-rengøring produkter på markedet, der fungerer godt for Pletfjerning. Tillad det at sidde i 3 til 5 minutter eller i henhold til instruktionerne produkt. Brug en soft-strittede tandbørste til at gnide eddiken eller blegemiddel i de farvede område til at hjælpe med at fjerne pletten fra fibrene.

•Soak skjorte i en spand med varmt varmt vand og 1 kop blegemiddel eller eddike natten hvis pletter der vedvarende.

•Wash dit tøj med en regelmæssig hvidvaskning af cyklus. Tilsæt 1 kop af peroxid eller eddike til din Tøjvask belastning med din almindelige vaskemidler. Du kan også tilføje 1/4 til 1 kop Borax eller bagepulver til belastningen for en naturlig Tøjvask booster.

Hæng skjorter på en tørresnoren til tørre. Solen har en naturlig tandblegning effekt på tøj.

Tips & advarsler

  • Regelmæssig blegemiddel og farve-safe blegemiddel kan være svært på tøj fibrene og få dem til at bryde over tid. Blegemiddel er også skadeligt når Inhaleret så brug et naturligt alternativ i stedet hvis du kan.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com