Fugl Feeder træbearbejdning Plan

May 12

Fugl Feeder træbearbejdning Plan

Boligejere nyde ofte at se forskellige fugle tiltrukket baggård fugl foderautomater. Vifte af fugl feeder design er næsten lige så varieret som fuglene de tiltrækker. Gør det selv-snedkere og tømrere vil finde række planer udfordrende at bygge. I mange tilfælde, kan fugl foderautomater bygges af rester af materialer venstre fra andre projekter, hvilket gør dem en bonus for bygherre.

Platforme

Den enkleste fugl feeder er en træ platform med en hævet omkreds. Bygge platform fra skrot tømmer af nogen tilgængelige størrelse. Montere platformen på en post eller dækket rækværket. Placer fuglefrø på platformen under fodring. Platformen er den enkleste feeder men kræver hyppige påfyldning og giver ingen beskyttelse for frø fra elementerne.

Oksetalg foderautomater

Oksetalg foderautomater holde talg blokke, beholdere af afsmeltet fedt og fuglefrø for fugle at fodre. Kommercielle oksetalg foderautomater ligner wire bur formet til at holde talg-blok. Hjemmelavet oksetalg foderautomater bruger ofte træ dyvler for at danne indehaveren. Foderautomater har normalt en platform i bunden med hævet siddepinde for fugle til at sætte på når fodring på talg. En top til feeder beskytter oksetalg mod sne og regn.

Hopper foderautomater

Tilføje en boks til at holde fuglefrø over en platform og du har en tragt fugl feeder. Cut outs hvor hopper tillægger platformen giver frø til at flyde på platformen. Et tag over tragten beskytter fuglefrø fra elementerne. Tragt-feeder kræver mindre hyppige påfyldning og kan tiltrække et større antal fugle til feeder.

Naturlige fugl foderautomater

Gøre en fugl feeder fra naturlige elementer såsom kogler at tiltrække fugle uden at opbygge noget, der ser ud over sædvanlige. Bland afkortning, majsmel til en tyk pasta, som er spredt over fyr kegle. Roll kegle og fuglefrø og hænge i gården. Naturlige fugl foderautomater kan også foretages fra solsikkefrø hoveder eller andre naturlige elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com