Hvorfor sukker hjælp afskårne blomster Live længere?

October 11

En sød tand

Afskårne blomster er en af de simple glæder, der strækker sig over tid. Fra omfattende steg arrangementer leveres af Blomsterhandler til en visne flok honeysuckle udbydes fra et barns svedig hånd, har blomsterne evnen til at glæde. Når blomsterne er adskilt fra deres rodsystemer, gennemgår den høstede del fysiologiske ændringer, der kan føre til tidlig visnen, medmindre de modtager den ernæring, de har brug for.

Hvordan blomster bruge sukker

Umodne blomsterhoveder og blomstrer er ofte høstet kommercielt til at forlænge levetiden på blomsten og minimere mekaniske skader fra post harvest håndtering fra felt til hjem. For at disse umodne blomsterhoveder i sidste ende åbne i spektakulære blomstrer, kræver de kulhydrater (eller sukker) gemt i stængler eller blade af planten. Afskårne blomster har evnen til at mobilisere disse næringsstoffer, men når høstet i en ung alder, disse blomster har ikke tilstrækkelige mængder af lagrede næringsstoffer. Da kulhydrat er lavt, åbning flower kronblade kan være bleg og visner tidligt. Sukker løsninger kan føjes til vase vandet på dette tidspunkt at levere de manglende næringsstoffer.

Tilsætte sukker til vasen

De fleste blomster drage fordel af en 2% sukkeropløsning i deres vand. Nogle blomster gøre bedre med forskellige procentdele af sukker. Gladiolus gøre bedre med 4 til 6 procent, men zinnias og coral klokker opretholde skader fra koncentrationer højere end omkring 1 procent sukker. Nogle andre blomster gøre godt uden sukker, såsom krysantemum. En 1% opløsning af sukker kan estimeres ved at opløse 2 niveau teskefulde sukker i 1 quart af vand.

Forbyde bakterievækst

I sukker løsninger er bakterier og andre uønskede organismer sikker på at følge, medmindre der træffes forebyggende foranstaltninger. Tilføje et biocid til vandet sammen med sukkeret forhindrer uønskede mikroorganisme vækst. En fælles biocid, eller et stof, der hæmmer bakterievækst, er husstandens blegemiddel. En 50 ppm (dele pr. million) løsning af blegemiddel og vand bliver tilstrækkeligt hæmme vækst. 50 ppm opløsning kan fremstilles ved at blande 1 ml af blegemiddel med 1 kvart vand. Måling af dette lille beløb kan gøres ved hjælp af en pipette, kan du få fra ethvert apotek.

Laste op på sukker

En anden metode til at levere sukker for at skære blomster er kendt i den kommercielle blomsterindustri som "pulserende." I denne metode, er blomster pakket i sukker natten at tillade dem at tage op den maksimale mængde sukker muligt. Ikke alle blomster reagere positivt til denne metode, så det er bedst at overlade det til eksperterne.

Citrus

En nem sukkerholdige opskrift at fodre din blomst gæsterne består af 1 kan ikke-kost citrus sodavand, 3 dåser af vand og 1,2 ml (1-1 1/2 pipetter) blegemiddel. Citrus sodavand indeholder citronsyre, som har en lav pH. Vand med lavere pH har vist sig at rejse hurtigere i det vaskulære system af blomster, forhindre eller nedsætte de visnende. En anden opskrift indeholder 2 spsk frisk lime eller citronsaft, 1/2 spsk af blegemiddel, 1 spsk sukker og 1 kvart vand. Enten løsning bør være lavet og brugt friske daglige.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com