Hvordan til at designe et dæk med bænk sæder

October 11

Hvordan til at designe et dæk med bænk sæder

Bygge et dæk med bænk sæder blade mere gulvplads til andre typer af møbler. Et dæk med stue omkring sin omkreds vil rumme flere mennesker, også. Oprettelse af bænken siddepladser som en del af det overordnede design er forholdsvis enkel, siden rækværket plads funktioner som området ryglæn. Denne type dæk design gør det muligt at bruge bænke som lagerplads, hvis det ønskes. Der findes mange muligheder, og mange planer kræver ikke en masse ekstra tømmer til oprette bænken siddepladser. Sørg for at designet virker godt med samlet hus design, dog.

Instruktioner

•Measure værftet plads til dækket. Skitsere de overordnede dimensioner for dæk gulvbelægning. Beslutte, hvordan at få adgang til dæk fra inde i huset, såsom at installere skydedøre glasdøre fra køkkenet. Envision hvordan familie og besøgende kan forlade bunken i værftet plads, også. Oprette bænke omkring main deck design, når det er på plads.

•Draw hus udvendigt. Finde ud af deck gulv og sideskinner i forhold til huset. Skitse højden af dæk fra gulvbelægning ned til jordhøjde på alle sider, sammen med støtte stillinger eller pilings du planlægger at installere nedenunder. Overføre disse dimensioner til millimeterpapir til Kontroller dæk ser passende med arkitekturen i huset.

•Sketch rækværk omkring dækket. Tegne sider skråne udad for at skabe en mere rummelig fornemmelse på selve dækket. Holde inde indre at skrå skinner skal tilbyde beskyttelse for at holde en siddende person fra deponering i gården. Men hver person, der sidder langs bænkene vil ikke bruge rækværk som et ryglæn. Design gelænder vinkelret på deck gulv hvis du ønsker dækket rækværket til at fungere som faktiske ryglæn til dem siddende.

•Draw sidder bænke rundt om en eller flere sider, der er bygget af 2 x 4 tommer bestyrelser. Indarbejde hængslet krydsfiner pladser hvis bænke vil fordoble som opbevaringskasser. Planlæg at tilføje polstrede vinyl puder til bænk toppe, hvis du har lyst. Købe paraplyer i den samme farve til en eller to spise tabeller for at oprette et koordineret udseende med mødet bænke.

•Construct sidder bænke ca 24 inches lang og 24 inches høj fra dæk gulvbelægning. Bruge rustfrit stål træ parenteser til at sikre bænken siddepladser til dæk. Planen at pletten bænke til at matche alle bestanddele af deck gulv til en ensartet look. Sørg for, at bænkene ikke stå ud for meget på egen hånd. Oprette dem at blande med det overordnede udseende af dækket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com