Hvordan man laver en Bump nøgle med en fil

May 12

Hvordan man laver en Bump nøgle med en fil

At gøre en bule nøgle med en fil vil resultere i en central åbning værktøj, der kan hurtigt og nemt åbne låsen nøglen er skåret til. Bump er keys ændret fra centrale blanks at åbne en bestemt lås. Uanset kompleksiteten af de tænder, der er skåret ind i en nøgle, kan en bump nøgle åbne en lås af midlertidigt banke af lås tumblere i stilling, mens bump-tasten er aktiveret, og låsen åbnes.

Instruktioner

•Indstil antallet af tumblere i din lås. Dette kan gøres ved at langsomt indsætte nøglen i låsen og tælle klik med tumblere falder på plads, mens nøglen er indsat, ved at tælle antallet af divisioner skåret ind i nøglen eller ved at tjekke med producenten af låsen.

•Fuld ned sæde for hver tumbler i nøglen til Position 9 eller hvor konturerne er skåret på langs i nøglen. Gør dette for hver position med undtagelse af den første, der skal stå så højt som muligt.

•Fuld ned spidsen og skulderen af nøglen meget lidt, ikke mere end halv en millimeter, at nøglen til at blive indsat i låsen kun lidt længere end en almindelig nøgle.

•Sæt nøglen ind i din lås, derefter tilbage det ud 1/8 tomme. Anvende lidt drejning kraft på nøglen, som hvis du var at åbne låsen, derefter tryk på bagsiden af nøglen i låsen med håndtag af din fil eller en lille hammer og åbne låsen.

Tips & advarsler

  • Det er ulovligt at åbne sluserne du ikke har tilladelse til at åbne; forsøg ikke denne proces på nogen låse end dem, du ejer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com